Egy kemény csávó mindennapjai

Sztunyablog

Sztúman naplója- Egy ordenáré buli

2017. február 12. - Sztui

Csősztök bélsárosak!

Itt Sztui mester beszél, és a szokásos témával jelentkezik: Ismét vendégségben az aljanép! Tudod Ki születésnapját ünnepeljük (Isten éltesse az öreget!)  és mint minden évben ilyenkor, jön a haspók banda kienni minket a vagyonunkból.

baromzaba.png

Gondoltam, hogy mindenki jobban át tudja érezni a helyzetemet, részletes leírást készítek az eseményekről. Remélem, hogy amikor már javában pörögni fog a buli, akkor is  fel tudok majd jönni írni a naplómba és nem fognak zargatni a kis szarosok. Meg a nagy szarosok se. El is kezdem:

 

11:08 Kevesebb mint egy óra választ el minket a csőcselék megérkezésétől, Sztúman most kezdett neki a cikk megírásának. Azzal hitegetnek itthon, hogy ebéd után húz is mindenki haza, fontos emberek jönnek, nincs idejük itt lopni a napot. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire leszek átverve.

11:11 Ajajj! Csöng a telefon. Vajon mit akarhatnak? Úgy hallom Dadogiék azok, reméljük nem korábban jönnek, ki is rúgdosnám őket a házból…. Nem, csak a menü felől érdeklődnek. Mit is várhattam volna? Ők is maximum plus size modellnek mehetnének el.

11:34 Vihar előtti csend. Minden nyugodtnak tűnik, csak Sztumanus vérnyomása kúszik egyre feljebb. Be kéne vennem egy Xanaxot, vagy csak el kéne hessegetnem azokat a gondolatokat, hogy miként fognak dőzsölni a vendégek. Mintha még életükbe nem láttak volna kaját… Mr. Dagadtképpel az élen. BAROMARCOK!!!!

11:39 Kifutott a leves! Nem lesz mit enned Mr.Dagadtkép! MUHAHAHAHAAAA!!!

11:58 A jó büdös retkes rohadt francba! Megszólalt a csengő. Ki az??? Remélem csak egy részeg hajléktalan tévedt a kapualjba és támaszkodott rá a csengőre. Esetleg egy betörő aki csak meg akarja nézni hogy hova tud betörni? Csak ne az éhenkórász vendég banda legyen az! Pár perc és kiderül.

12:02 Már lementek nyitni vagy 2 perce. Erre megszólal megint a csengő. Úgy néz ki tényleg csak egy betörő. Ezt megúsztuk. Kivéve azt a jóembert aki lement kinyitni a kaput.

12:04 A **CSÁBA!!! Sajnos mégse betörő… A rosszabb verzió jött be. Ezek Rókuciék!

12:17 Köszönöm a Duck TV munkatársainak a színvonalas csatornát! Rókucit és Dadogit lefoglalja egy ideig, addig gyorsan felslisszoltam. Közben megjöttek Mr.Dagadtképék is. Az ünnepelt meg még csak utazik a helyszínre. Az eszem megáll…  Húzz bele Tudod Ki!!!!

12:32 Befutott Tudod Ki! Nem késtél sokat csak fél órát. Tirpák!

12:50 Tudod Ki ez most nagy volt! Óriási tirpák a figura! Azt mondja Mr.Dagadtképnek: „Szoktál sokat enni? Látszik rajtad!”. Tudod Ki, ez most sztunyablog minőség volt!

12:55 Gondoltam megpróbálok beilleszkedni a buliba az eddigi megfigyelő szerepem után. Szóba elegyedtem Mr.Dagadtképpel. Jó arc a srác, de egy egyszerű játékjavítással bíztuk meg majd' 3 hónapja és még mindig csak a kifogások. Tipikus magyar munkaerő!

13:08 Be ne fossatok! Mr.Dagadtkép szobabiciklizett egyet (fogyókúrára fogták volna?), ezért tiszta volt a terep, fel tudtam slisszolni. Persze a monitorra 10 percet kellett várni mire bemelegszik, így kénytelen voltam egy lapra jegyzetelni a történéseket, nehogy kimenjen az alkohol által megtépázott agyamból az értékes információ.

13:10 Hát mindjárt magam alá fosok! Rókuci bevágott egy nagy pohár kávét, és fáj a hasa. Vajon ismételten rá fog szolgálni a nevére? Jajajj, valaki megkérdezte, hogy nincs-e szüksége (Lufi te most nem figyelj………) egy tálra amibe tudna „rókucizni” egyet ha úgy adódna. Szerencsére nincs. Csak remélni tudom hogy nem a padlón végzi az a kávé, reggel volt felmosva!

13:11 Jajjveszékelést hallok! B****eg!!!!! Elrontottátok az új plazma tévét parasztok???!?!??? Szerencsére vaklárma volt, még egyben van a lakás.

13:30 Mr.Dagadtkép bandája tiplizett. Tisztul a lakás, ezzel együtt nyugszik Sztúmester pulzusa is. Huhh.

14:50 Még mindig itt vannak Dadogiék. Húzzanak már innen. A nagyokosok meg kultúráltan politikai témában vitáznak. (Szó szerint beleremeg a ház, 3 baromarc miatt! #SZTUIFORPRESIDENT és nem lesz több vita)

15:00 Még mindig itt vannak, és még mindig csak ennyit tudok írni: #SZTUIFORPRESIDENT

15:30 Anyátokat már! TAKARODÁS VAN!!!!! Az ő háztartásukba vajon nincs étel? Biztos csak a zabálás miatt vannak itt még mindig. Olyanok mint a pióca. Ha már rácuppantak az emberre nagyon nehéz onnan levakarni őket. Nagyon jól akarnak lakni.

15:45 Ezt nem hiszem el….. még mindig itt van a pióca banda.

16:00 VÉGE A „BULINAK”, elmentek az utolsó hívatlan vendégek is. Mi tartott eddig ti vadbarmok?? Kiordibáltátok magatokat? Még a végén kijön a rendőrség csendháborításért és Sztui nyakára is bajt hoztok, eszetlen idióták!!!!

 

Ez voltam mára. Egy szóval jellemezném ezt a mai napot: Undorítógusztustalanszarosfos

sztumanrelax.jpg

Na megyek relaxálni a Trabiba. Csumi.

A bejegyzés trackback címe:

https://sztunyablog.blog.hu/api/trackback/id/tr8212251600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztui 2017.02.12. 20:33:45

Azt elfelejtettem bele írni a végére, hogy amint látszik Sztumant kegyetlenül átverték. "Ebéd után húznak haza". BARMOK! Végül is a délután 4 óra is ebéd után van, de akkor én is mondhatom azt reggel 10-kor amikor a Trabiban felébredek és haza kószálok, hogy ebéd után haza is értem. Csak egy éjszaka telt el közben.

Lufika veled meg mi van? Eltévedtél az erdőben? Vagy a startlapjátékokon ragadtál? 3,5 órája létezik a cikk és semmi?

Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.02.13. 19:26:07

Helló, Lufi jelen!
Köszi Sztui a friss cikket, csak rábukkantam, tegnap valahogy nem voltam elég éber, bocsánat. Ezek után neked kéne lenni a Fuszkó utazó riporterének Sztui, mondjuk Afganisztánba, meg se kottyanna már.
Kemény 4 óra volt, gratulálok, hogy túlélted Gesztus! Jó relaxálást!
És király vagy!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.02.13. 19:27:14

Ezt nem a 2. képcím miatt írtam. Azt csak most néztem meg. :-) :-)

Sztui 2017.02.13. 19:54:24

Óriási hiba Sztúmestertől! A 12:55-ös történés véletlenül befejezetlenül maradt, a nagy feszültség közepette az ilyen előfordul, de kijavítottam!

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Köszi Lufi! Ebbe a buliba még a Fuszkó-stáb se merné betenni a lábát. De még Ber grillz se élné túl ezt a 4 órát. DE SZTUMAN MEGCSINÁLTA!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.02.13. 20:29:15

@Sztui: Észrevettem én is Gesztus, de minden más kifogástalan! Nem akartam egybôl jelenteni, és jó hogy nem is tettem, mert már meg is oldódott! Sztui a FrissÔr 5*!

Sztui 2017.02.14. 20:24:36

Gondoltam hogy észrevetted, há' még a hülye képcímeket is elolvasod...nemnormális.
Végre kitudtam heverni ezt az őrültek házát, hála a Trabinak. Mondjuk ha rágondolok mi volt itt, még mindig az idegösszeomlás kerülget. Ennyi barmot!
Megyek edzeni egyet, hogy teljesen kiverjem a fejemből ezt az undorítógusztustalanszarosfos napot.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.02.15. 14:55:58

13:11-kor azért besoftam, hogy Rókuci...szóval...inkább hagyjuk is. De akkor a takarítást is megúsztátok Sztui, örvendetes.
Tudod ki mikor távozott a színhelyrôl? Csak kíváncsi vagyok, mégis csak az ô bulija. :-)

Sztui 2017.02.18. 10:00:09

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Ja, csoda hogy Rókuciban maradt a cucc. Nem véletlen kapta ezt a nevet azért.
Tudod ki a Dadogi bagázzsal távozott. Ahhoz képest hogy ez az ő bulija volt meg se nyikkant. Neki is biztos betett ez a sok elvetemült barom, akik a vendégségben voltak. Az utolsó pár órában fel se tűnt hogy itt van, húzott volna már ő is innen szerintem, de Dadogiék a jó francnak sem akartak elmenni. Fel kellett zabálniuk az utolsó szem kaját is mielőtt távoztak...

Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.02.19. 11:08:10

@Sztui: Köszi Sztú!
Akkor a 2 évvel ezelôtti szülinapos kép most is helytálló lett volna egy bajusszal pluszban. Remélem azért már mindenki túl van rajta, én személy szerint még a karácsonyi bulit heverem.
Király vagy Gesztus, így tovább!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.02.24. 17:40:03

Hali Sztui,
Említetted, hogy Mr.Dagadtkép jó arc. Ezt úgy értsük, hogy akár még jó floorball játékos is lehet belôle?

Sztui 2017.02.28. 08:17:50

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Nem, csak nem olyan barom, mint te Lufi! HÁHÁÁÁ. bocsi.

Azért az biztos, hogy nem vinném magammal floorball edzésre. Ahogy elnézem Dagadtképet, a mi iramunk mellett már 2 perc után kapkodná a levegőt.
Inkább csak egy szakember lehet majd belőle, de nem a jó fajtából. A határidőkkel már most is gondja van... Kivéve ha arról van szó, hogy milyen gyorsan kell bekebelezni a kaját.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.02.28. 09:04:25

Akkor megvan a kari ajándék neki, egy szobabicikli. Úgyis az otthonin jól elvolt, nem igaz Sztui?

Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.03.21. 11:39:00

# SZTUIFORPRESIDENT
Ja, és nagyon jó a cikk. És a photoshoppot is zseniálisan használtad (ismét) Sztui!

Sztui 2017.03.25. 09:42:08

@Dr.Chester Barack Boldizsár: 21-én fél dél után valamivel nagydolgod volt Lufi? Gondolom ezért jött 1 hónap után megint egy komment ide. Igazad van egyébként; Szaráshoz szar cikk dukál.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.03.25. 14:57:20

@Sztui: Ugyan dehogy Sztui! Csak elolvastam szokás szerint a cikkot, és láttom a kommetszekcióban, hogy a képeket még nem dícsértem. Ezt igyekeztem pótolni. A cikk *****-os Sztunya!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.04.08. 19:07:02

Szia Sztui,
Adódik a kérdés, hogy lesz-e új cikk mostanában. Elhiheted, hogy nagyon várjuk. Hajrá Gesztus, minden jót!

Sztui 2017.04.10. 15:31:29

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Ez mehetett volna a Barom kérdésekbe. A válasz egyértelmű: nem.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.04.14. 17:59:26

És küszöbön az újabb buli. Vajon ez is ordenáré lesz? Szurkolok Sztui a túlélésért!

Sztui 2017.04.18. 20:38:50

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Huhh Lufi... Ez valami ***** ***** ******* ordenáré volt. Sokat kellett időznöm utána a Kurtában, hogy elfelejtsem ezt a ocsmányságot.
süti beállítások módosítása