Egy kemény csávó mindennapjai

Sztunyablog

Messi nyeri a VB-t

2022. november 16. - Sztui

Császtok Csírák!

Ahogy megszokhattátok, Sztúmester mindig betartja az ígéreteit. Hiába történt sok minden az előző évben - gondolok itt például arra, hogy szegény Tudod Kit csúnyán kicsinálták, Isten nyugosztalja! - a blogcsászár tartotta magát a szavához és valóban csak a katari VB előtt jelentkezik újabb cikkal! Olvassátok! Meg olvassátok Luffadt gyönyörű nekrológját is, amit mindenki kedvenc Tudod Kijéről írt a Barom Kérdések topikba. Én mindig megkönnyezem!

Szóval katari VB. Remélem nincs akkora félkegyelmű az olvasótáboromban, akit a cikk címe meglepett, így azt gondolom, hogy ez nem is számít szpojlernak. Messi meg fogja nyerni a VB-t. Pont. És meg lesz neki a 8. aranylaszti is. Számoljatok Penaldo fanok, ha el tudtok egyáltalán eddig!

A nyolcadikat a sztunyablognak ajánlja majd

Argentína december 18-án tükörsimán fog győzni a döntőben. De ki ellen? És milyen úton jutnak el eddig? Messi melyik csapatoknak fog berámolni 14 gólt? Azt mindjárt elárulom nektek, ha már manapság a szuperszámítógépek is olyan seg*hülyék, hogy csak addig az alapvető tényig jutnak el, hogy Argentína lesz a VB-győztes: LINK

Ne aggódjon senki, még véletlenül sem Penaldo csapata lesz az ezüstérmes. Ők már a csoportkörben kipottyannak, ahogy azt kell. Nulla csapatszellemmel rendelkeznek, mert senki sem érti, hogy a kispadmelegítő mire fel kapott behívót a válogatottba, és nagyon helyesen minden csapattársa ki nem állhatja. Egyetlen esélyük az lenne, hogy kievickéljenek a csoportból, ha Penaldot leültetik a padra, had majomkodjon ott, mint a 2016-os EB döntőben. 

"Szóval Penaldoék kiesnek a csoportból, Messiék megnyerik a VB-t. Sztunya, fog valami váratlan is történni a VB-n, vagy minden papírforma lesz?"

Mit pofázol bele, kussoljá'! Had mondjam tovább! De hogy válaszoljak a kérdésre, nem lesznek meglepetések. A csigazabálók simán kiesnek a csoportból, a németek fodballeckét kapnak a spanyoloktól és Costa Ricától. A dánok hasítanak majd, ahogy az EB-n is tették volna, ha nem dobja fel majdnem a pacskert a legjobb játékosuk a pályán. Há' ezt meg honnan a ..csából kellett volna tudjam? Röviden összefoglalva ezek lesznek a párosítások a legjobb 16 között:

De a dánok jó szereplése csak eddig fog tartani, mert Lewangoalski legyalulja őket. Peches sorsolás, akár a döntőig is mehettek volna... Itt egyébként Messit pihentetni fogják az argentinok, szóval enélkül fog eljutni 14-ig.

Jönnek a negyeddöntők, szintén meglepetések nélkül. A dél-amerikaiak oktatnak, az európaiak ámulnak. Az elődöntő már pikánsabb lesz:

Man Utd star is happier without Cristiano Ronaldo in the team, claims Alan  Shearer | Football | Metro News

Jajj, rossz kép. Ez csak Penaldo a természetes élőhelyén. A kispadon. Ezt akartam beszúrni:

Az egyik ágon a világ két legjobb csapata. A másikon Lewandowski vs. Suárez. Mondhatni, hogy elkezdődik a VB igazi része, a selejt végre kiszóródott. Mindkét összecsapás óriási küzdelmet fog hozni, és hosszabbításban fog bejutni a két csapat a döntőbe! Ez a két csapat pedig... 

...Argentína és Uruguay lesz. Na ez már nem lesz izgalmas, 4-0. Ahogy a bronzmeccs sem, 6-1 Lewáéknak. 

Szóval összegezzünk:

Cristiano Ronaldo ends incredible 17-year run with third consecutive  subsitute appearance for Manchester United but Erik ten Hag hints at  possible return to starting XI after win at Leicester

Jajj, takarodjá' má' innen. Nem kíváncsi rád senki! Ezt akartam beszúrni:

Ez lesz a VB végeredménye. Unalmas egy szarság lesz, de ez van. Legközelebb talán a világ legjobb csapatainak kéne kijutniuk a világbajnokságra, nem európai putri országoknak, amik között még Penaldoval is tudott EB-t nyerni egy szintén putri ország Portugália. Mindent elmond, hogy a legjobb európai csapat az olasz lett tavaly, azt azok meg hol vannak? Hát pont a helyükön, a TV előtt! Szóval nem nagy ügy megnyerni egy ilyen gyerekzsúrt, de Messinek ez is meglesz, ki lehet majd pipálni. A legnehezebb trófeát már sikerült elhódítania tavaly. Remélem még azért 2024-ben is nyer egyet (legközelebb ekkor lesz Copa. Sajnos a 2023-asat elhalasztották egy évvel). Nem mondom, hogy ekkor fogok legközelebb cikkal jelentkezni, mert a Lufi megkért, hogy ha netalántán fűbe harapna, akkor jelentkezzek egy ünnepi cikkal. Ezt természetesen ki nem hagynám! Addig is, császtok!

Lionel Messi Stuff on Twitter: "Happy New Year! This is the year Lionel  Messi wins the FIFA World Cup � https://t.co/ah9YcmNbIa" / Twitter

A bejegyzés trackback címe:

https://sztunyablog.blog.hu/api/trackback/id/tr2917980184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2022.11.16. 21:51:54

Szia Gesztus!
Először is üdv újra a Blogon! Megmondom őszintén Sztunya sokat vártunk erre, hogy új cikkal jelentkezz végre. Nem akartam komolyan venni a mondásod, miszerint "Legközelebb cikkal a 2022-es katari VB előtt jelentkezek". De igazat mondtál Sztui, valóban nem tagadhatjuk. Szóval Sztuikám üdv itt először a 2022-es évben!
Viszont ezeket a rémképeket amiket itt felvázoltál nekünk Sztú... Kirakhattad volna a képeknél az érzékeny tartalomra való figyelmeztetést Sztui. Mintha a rémálmomból másztak volna elő ezek a jelenetek, ez a sok argentin zászló, és mellette a trófea. Komolyan felzaklatott Sztui!
De ahogy egy nagyon kedves barátom mindig mondja Sztuikám, az nevet aki a végén nevet! Mindazonáltal én most is nevetek Sztui, mert szuper, hogy cikkal jelentkeztél, a tippedet pedig ennélfogva tiszteletben tartom. Én európai legjobb 4-et várok, győztesnek pedig a minden poszton világsztárokkal teletűzdelt Portugáliát! Ezesetben pedig te is tudod ki fogja felemelni a VB-trófeát Gesztuskám. Szerintem pontosan tudod te azt. Písz Sztui, győzzön a csapatok jobbika!

Sztui 2022.11.17. 16:20:18

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Ránéztem a naptárra, de nem április 1. van Luffadt! Akkor te tényleg komolyan gondolod, hogy Portugália nyeri. Meg hogy sztárokkal vannak teletűzdelve. Meg hogy van egy barátod. Ezek mind meglepő állítások voltak.
Azért remélem nem kell má' rögtön a VB után cikkot írjak, mert olyan csalódott leszel, hogy inkább kipurcantod magad. Én direkt szóltam előre, hogy mi lesz, Lufi!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2022.11.17. 19:11:44

@Sztui: Nem most kezdtem a szakmát Sztui, ugyanis már vagy 3 éve mondom: ez a portugál generáció mostanra nagyon jó lesz, és megfogják nyerni a VB-t. Azért köszi, hogy előre szóltál, de én úgy számolom, hogy a negyeddöntő lesz a végállomás mind az argentinoknak, mind a többi addig eljutó dél-amerikai gárdának. Ha lesz egyáltalán ilyen. Baráti jótanács: Vedd komolyabban az európai kontinenset Sztunya! Bocsi, hogy ismét a barát szót használom, az elsőre is kicsit erős volt abban igazad van. Üdv Sztú!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2022.12.09. 15:00:23

Szia Hesztusz!
Gondoltam összesítek egy picit, még mielőtt ma este az egész cikkod érdemi jóslata megdől. Szóval a legjobb 16 résztvevő közül 11-et eltaláltál, az szép Sztui! Igaz a döntősöd, Uruguay már oda se vergődött el. Lássuk a legjobb 8-at. Ez 3 találat Gesztus. A legjobb 4 között még ilyen találati arányra se számítok tőled Sztuikám, de majd meglátjuk. Egész pontosan ma. Remélem azért élvezed a VB-t. Melyik ivóhelyeden követed az eseményeket Sztui? Vagy más úton módon csinálod? Estére igyál be rendesen, mert nem fog tetszeni amit látsz. Kitartást Sztú Csoszt! Szia!

Sztui 2022.12.11. 11:31:34

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Ezzel a kommental jól befürödtél Luffadt. Szeretnéd, hogy kimoderáljam neked? Gondolom utólag elég kínosan érzed magad, ha visszaolvasod ezt az ostobaságot.

A Trabiban követem a meccseket egyébként. Ott fogok ünnepelni 18-án este is, miután Messi a magasba emeli a trófeát. Azt még nem tudom, hogy hol leszek, amikor megkapja a 8. aranylabdáját.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2022.12.13. 21:09:22

@Sztui: Való igaz, kínosan. Akkor még reménykedtem, és ez hozta ki belőlem ezt a kommentot. A reményem odaveszett, így most csak ennyit írnék: Cseszd meg Hesztusz!

Sztui 2022.12.18. 08:55:49

Sziasztok Farpofák!

Ne felejtsétek el, hogy ma kora estére Messi világbajnok lesz. Gyertek a Trabiba, Sztúmester is ott lesz! Ebből az alkalomból azt választhattok az itallapról, amit akartok! Persze ha kifizetitek magatoknak, mert én aztán nem fogom. Nagy buli lesz, ott tali!

Császtok.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2022.12.18. 12:15:34

@Sztui: Hú ez mennyire tirpák már! Csak a büntető Hesztusz, csak a büntető! Ebben reménykedhetsz Sztui, hogy ma is befújják a szokásos kamutizenegyest, bár ha jobban belegondolok, neked a barszás játékosok miatt a francia siker lenne az igazán kifizetődő. Gondold ezt át Gesztus! A találkozóra invitálásodat sajnos nem tudom megoldani most, de remélem jól fogsz szórakozni, és a végén tapsolhatsz a Barcelona friss világbajnokainak! Üdvözletem Sztui.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2022.12.18. 17:11:11

Cseszd. Meg. Hesztusz.
Gratulálok a tippedhez Sztuikám, jól belekalkuláltad a csalásfaktort! 5. meccs ebben a stadionban, sorozatos tizenegyesek, és a hollandokon kívül csupa gyenge ellenfél. Ha csoport másodikok lettek volna, akkor is ebben a stadionban mentek volna végig. A következő hozzászólásodban már légyszíves Pessiként utalj a tizenegyesgurura, mert azon kívül máshoz nem ért, mint hogy a mészről rugdossa a gólokat.
De egyébként tényleg igazad volt Sztui, 8. aranylabda is megy, megadom ezt neked. Éljen Pessi, éljen!

Sztui 2022.12.18. 17:22:41

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Szevasz Luffadt! Itt már nagyon jó a hangulat, nálatok milyen?

A kommentodra csak annyit tudok mondani, hogy olvasd el a feliratot, ami Messi aranylabdáin olvasható a cikkban.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2022.12.18. 19:55:16

Gyászos. Dehát Sztui, a nép döntött, ezt meg kell emésztenem. A nép pedig kierőszakolta Pessi VB-sikerét. Nem tudom, hogy lettetek ennyire behülyítve, de sajnos ez van. Szeretném hinni, hogy akadnak még értelmes emberek, akik szintén nagyon csalódottak most. Nekik üzenném, hogy nem történt tragédia, le van Pessi és a fanjainak a feje kakálva (ezt írhatom itt Sztui?)! Nevessünk együtt rajtuk, hiszen ők valóban röhejes alakok.
Ne vedd magadra Gesztus, remélem elnézed nekem, hogy próbálom vigasztalni az én táboromat.
Neked pedig tényleg gratulálok! Pessinek nem, de az orvosainak viszont szintén elismerésem, szépen felturbózták a kis seggdugaszt! Ez nagy részben az ő VB sikerük. Valamint az összeesküvés megalkotójának, az F.C. Barcelonának, és bűntársainak a különböző labdarúgó szövetségeknek és doppingcsoportoknak is szintén gratulálok! Vége van, nevethettek! De egyszer remélhetőleg mindenre fény derül!
Nyolcszoros aranylabdás, VB győztes, Copa győztes Pessi, éljen, éljen!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2023.09.06. 23:07:49

Szia Gesztus! Benyújtottam a tiltakozásokat a jogos érdekeidnek nevezett követeléseidre, majd értesíts légyszíves amikor ezeket elbíráltad! Na, de legelőször meg akartam kérdezni, hogy mi a helyzet veled Sztui? Látod mit tett a Pessinek megrendezett VB színjáték a bloggal Gesztus? Elárulom Sztuikám - az idei évben nem volt aktivitás az oldalon kedves Gesztus. Szóval így szeptember elején szeretnék utólag tirpák ünnepeket illetve újévet kívánni neked, és várom, hogy te is felbukkanjál itt végre valahára. Illetve Pesten is összefuthatnánk már, lévén, hogy már vagy 2 hónapja minden héten tolom a biciklit a Trabi előtt estefelénként, de a szalmakalapod valahogy soha nem tűnt fel a pórnép között. Pedig szépen összegyűlt így nyáron a pórnép arrafelé estefelénként. Remélem nem ért kellemetlen meglepetés a hazafelé vezető mintegy 20 méteres úton Sztui mostanában, és szóltak neked a feltört betonról. Legyél óvatos Gesztus! Azt egyébként hogy viseled, hogy a nyolcszoros aranylabdásod éppen valami viccligában vezet le, míg CR hatására a Szaúdi Liga a világ legfelkapottabb bajnokságává vált? Érdemes nézni a Spíleren, roppant színvonalasak a meccsek, nem úgy mint az MLS-ben, de azt úgyse adja semmi. Na ennyit mostanra Gesztus, várjuk a jelentkezésedet, akár az újabb cikkokat. Hajrá Sztui, szia!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2023.11.01. 21:12:17

LOOOOOOOOLLLLL. És tényleg megkapta az Aranylabdát. A VB-n berúgott pár tizenegyest, a PSG-ben meg csak a levegőt rontotta. LOOOOOOOOOL. Kínos a javából.
Jelentkezz Gesztus, jelentkezz!

Sztui 2023.11.21. 14:21:50

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Inkább ez a kommentod kínos Lufika! Minden értelmes ember elismeri, hogy megérdemelte Messi.

Utólag is tirpák ünnepeket neked is!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2023.12.17. 21:41:56

Hesztusz készül a cikk a ROSHN Szaúdi Ligáról? Azt mondom lépjünk túl ezen a kiégett para-aranylabdáson, és koncentráljunk végre a komoly dolgokra. Neked melyik a kedvenc csapatod a ROSHN Szaúdi Ligában? Csinálhatnál egy körképet a liga érdekes csapatairól. Hogy hangzik Hesztusz? Tirpákot!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2024.02.02. 09:19:10

Szia Hesztusz!
Tirpák Új Évet kívánok! Ismét felteszem a kérdést: készül a cikk a ROSHN Szaúdi Ligáról? Ha eddig nem voltál meggyőzve a felvetésemről, a tegnapi 6-0-s Al Nassr gála után talán már te is belátod a dolgokat Hesztusz. Al Nassr Riyadh-Inter Miami 6-0. Ennyit szerettem volna Gesztus. Gondolkozz el ezen.
süti beállítások módosítása