Egy kemény csávó mindennapjai

Sztunyablog

Fodbal hangolódás Sztuival

2021. június 10. - Sztui

Sziasztok farpofa arcúak!

Kezdésnek kaptok egy futballozó ebet. Csak úgy. Találtam az interneten, gondoltam megmutatom. Mopsz a fajtája, akit érdekel:Gallery For > Dogs Playing Soccer | Dogs, Sporting dogs, Pugs

Ez csak egy futballozó eb. Egy mopsz egyébiránt.

Egyelőre még nem kell szalmakalapos, kilógó nyelvű menőarcokat  kutatnotok a tejes dobozokon, Sztúmester nem tűnt el véglegesen, újra tartalommal jelentkezik az internet szarkupacán! Azt tudtam én is, hogy rég volt már friss cikk az oldalon, de hogy ennyire, az azért rendesen pofán vágott! A legutóbbi kommentelő például benyomta a Commodore64-esét, megetette a tevéjét, visszajelölt pár fazont az iwiw-en, majd felment a sztunyablogra, hogy "gáz vagy, bratyesz!" felkiáltással elküldje melegebb éghajlatra az oldal szerkesztőjét. Há' mondom ez má' azért több a soknál, ideje új cikkot gyártani, ráadásul most van is téma, hiszen gondolom mindenki fodbal lázban ég már! Hamarosan kezdetét veszi Sztúmester kedvenc tornája, a világ legjobb labdarúgóival a pályákon!

ezgif_com-gif-maker_1.gif

...és nem ilyen bohócokkal, mint aki itt van a házi készítésű dzsifemen. Ő is részt vesz valami babazsúron, ahol olyan világsztárokkal mérkőzhet meg, mint Nagy Ádám meg Kleiberherghzgfghfeiet valamilyen Lacika (ezekre most rágugliztam, mert nem tudom, hogy kicsodák). Persze ne bántsuk szegény szellemileg elmaradottat, mindenki a maga szintjén rugdossa a bőrt! A lényeg, amire mindenki figyelni fog, az úgyis az, ahol az igazi fodbalisták varázsolnak! Messi, Neymar, Suarez: Copa America 2021!

A 47. kiadását rendezik meg idén a Copa Americának, aminek a házigazdája Brazília lesz. Eredetileg ugyebár Argentína meg Kolumbia rendezte volna, de ők túlságosan szarjankók voltak, hogy többet rendeljenek a fertőtlenítő gélemből, így le kellett mondaniuk a rendezést. Volt két meghívott ország is, Ausztrália és Katar, de ők azt hitték, hogy a Penaldóékhoz hívták őket bohóckodni, így amikor megtudták, hogy itt hivatásos labdarúgók ellen kellene játszaniuk, inkább visszamondták az egészet. Így ez lett a végső csoportbeosztás: 

A meccsek 3 nap múlva, június 13-án kezdődnek, méghozzá egy Brazília-Venezuela összecsapással. Szóval addig még ki kell húznunk valahogy, talán erre az időre megteszi az európai cirkusz is, hogy kinevessük magunkat (azt hiszem, ehhez a Comedy Centralra kell majd kapcsolni), és mire megunjuk már pont el is kezdődik az igazi labdarúgás! Azt hiszem nem is húzom tovább az időt, a következő ábrán megtaláljátok a 2021-es Copa America pontos végeredményeit. Aki izgulni akar majd a meccseken, az ne nézze ezt meg, kattintsá' elfelé a startlapjátékokra, vannak fent új ügyességfejlesztők! Van például jó célbalövő, ha olyan ügyes akarsz lenni, mint a Sidi Peti! De vigyázz! Ha túlszárnyalod őt, akkor ajtót bezárni, vitamin kapszulát magadnál tartani!!! Na szóval itt van:

 

A cikk végén azért kitekintek a Copa Americával egy időben zajló, jelentéktelen bohóckodásra is, egy kis képmontázs formájában összefoglalva a leglényegibb eseményeket:

Köszönöm a figyelmet! Legközelebb cikkal a 2022-es katari VB előtt jelentkezek. Reméljük Penaldo kihúzza addig, mert ha túl sok jó játékos érkezne az országba, a katariak megint összeszarhatják magukat és lemondják a rendezést is. Hajrá Penaldo! Szevasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://sztunyablog.blog.hu/api/trackback/id/tr2816588178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2021.06.11. 17:31:11

Üdv Gedvak! Csiripelték a madarak, hogy az EB előtt újra felbukkansz, hát gondoltam felnézek! És igaznak bizonyultak a hírek, gratulálok a visszatéréshez Sztui! Jó cikk, jó cikk Sztui, de egy ponton az arcomra fagyott a mosoly. Nem ott ahol CR éppen az égbe vág egy szabit, az egy véletlen egybeesés lehetett, vagy csak megszerkesztetted a GIF-edet (kicsit furcsán mozog felfelé a labda nem Sztui?). Akkor koppantam amikor megláttam, hogy a cikk maga a Dél-Amerikai évenkénti "Próbáljunk Pessivel végre nyeretni valamit" minősíthetetlen ökörségről szól. Sztuikám! Ezt hívod minőségnek? Két 5-ös csoport ahonnan 4-4 továbbjut? Lássuk akkor a csapatokat Sztui! Brazília eddig bojkottálni akart, a többiből meg az EB negyeddöntőig nem jutna egyik sem. Ez a kihívás Pessinek! Itt a lehetőség Pessi! De ha nem sikerülne úgyis rendeznek jövőre is! Ha akkor se akkor majd még egy év múlva. Hát Gesztus! EB 4 évente van Sztuikám! Igaz híg lett a mezőny az ilyen magyar szarságoktól, de azért itt Európa legjobbjai is ott vannak! A dán tipped derék Sztui, legyen igazad! CR már úgy is nyert EB-t, jövőre begyűjti a VB-t is. Nem tudom erre rámennek-e a portugálok. Meglátjuk. Jó szórakozást a Copához Sztui, reméljük Pessi hozza a szokásos jó formáját! Kellemes nyári vakációt Gesztus, majd reagálok a többi csatornán kifejtett dolgaidra is!

Sztui 2021.06.12. 09:37:56

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Furcsán mozog a labda, mert egy botlábú rúgta el. A kezdők néha tudnak olyan lövéseket produkálni, amit még egy profi sem tud leutánozni. Elhiszem, hogy ilyet még nem láttál, de Penaldo tényleg ennyire ért a labdarúgáshoz. Bizonyosodj meg róla:

www.youtube.com/watch?v=kvMAHu9xa8c

www.youtube.com/watch?v=rDyy8mKLp8g

Sztui 2021.06.12. 09:43:33

@Dr.Chester Barack Boldizsár: A Copa Americán 10 csupa világklasszisból álló csapat játszik. Felesleges a csoportkörben több csapatot kiszűrni. Én tudom, hogy az EB-n játszanak olyan szintű játékosok, mint amit a GIF-en mutattam. Van több is, Magyarország is indul például. Itt kénytelenek többet kiszórni a csoportküzdelmek alatt, de a Copa Americánál alapból csak elit csapatok szerepelhetnek. A Copa Americát megnyerni felér egy VB győzelemmel, míg az Európa bajnoki trófeát még a beolvasztóból is inkább visszaküldenék, annyira értéktelen.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2021.07.13. 21:11:08

Te Sztui, szia! Csak gratulálni akartam a tippjeidhez miután laptop közelbe sodródtam végre. Őszintén remélem, hogy a mostani bohózat Copa után, ahol végre sikerült Argentínával megnyeretni a kupát, visszatér a sorozat valamiféle nívóhoz. Érted Sztui. Például, hogy 4 év alatt ne 3-at rendezzenek a 10 csapatnak. Szerintem már ők is unták, de végre Pessivel megnyerették annyi sikertelen próbálkozás után. Szóval lehetne valamiféle rangot adni ennek a sorozatnak eztán. Szurkolok a kontinensnek! Azért a tipped ettől függetlenül nem lebecsülendő, szépen megjósoltad a 2 csapat közül melyik nyer Sztuikám! Bravó!
Az EB-s dán tippedhez is gratulálok, majdnem sikerült ott is a bravúr. És ott nem 2 opció közül választva éreztél rá a dán menetelésre, tényleg szép tipp Sztú!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2022.11.08. 18:47:49

Betöltöttem a Sztunyablogot, és feljött a cím: Fodbal hangolódás Sztuival. Hirtelen azt hittem ez már a katari VB-ről szóló lesz annyira izgatott vagyok a közelgő cikk miatt. Kíváncsi vagyok mit tippelsz majd Sztui, a szuperszámítógépek egyelőre Portugáliát favorizálják. Én is hasonlóképpen gondolom egyébként. Minden jót Gesztus, várjuk a jóságot!

Sztui 2022.11.16. 14:59:29

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Nórmálatlan vagy. A szuperszámítógépek nem mondanak ilyen baromságokat. Tanulj meg olvasni Luffadt!
süti beállítások módosítása