Egy kemény csávó mindennapjai

Sztunyablog

Sztuiz prediksön

2016. június 10. - Sztui

Szevasztok (barom)arcok!

FIGYELMEZTETÉS: A CIKKBEN ELŐFORDULHATNAK OLYAN POÉNOK AMIKNEK MEGÉRTÉSÉHEZ 80-AS IQ-VAL KELL RENDELKEZNI, AMENNYIBEN TE HÜLYE VAGY KÉRLEK NE OLVASD TOVÁBB! A MEGÉRTÉSEDET KÖSZÖNJÜK!

Amikor ma délután kettőkor a kedvenc budapesti kocsmám mellékhelyiségében tápászkodtam fel a padlóról (na jó leírom a nevét csak hogy csináljak egy kis reklámot, mondjuk higgyétek el többen látogatják mint a blogomat: TRABI PRESSZÓ) az jutott eszembe, hogy ha csak nem vagyok itt több mint 3 napja (amire azért van esély), akkor ma kezdődik az fodbal EB. Erre nagy ívben sz@rok, de gondoltam rég láttatok már Sztui cikket, így hát legyen, írok egyet..... Most következzen Sztú manus tippsora. A téteket készítsétek, gyorsan melegítsetek be és futás a legközelebbi lottózóhoz, ezek tuti tippek!

sztblogebkutya.jpg

Ma kezdődik a foci eb. Vajon mikor esik le egyetlen olvasónknak?

Kezdjük is el. Egyértelmű hogy a magyar fiúk kiesnek a **csába megnyerik a csoportjukat. Azt is tegyétek meg nagy téttel hogy a csodagyerek, az Szalai fiú az összes labdába bele fog botlani megnyeri a gólkirályi címet.

A csoport küzdelmek így fognak zárulni. Semmi meglepetés nem lesz:

sztblogeb.jpg

A gyengébbek kedvéért (Luffancs te duplán figyelj!!!!!): Ami kékkel van bejelölve a csapat mellett az lesz a helyezése a csoportban. Köszönjük meg a Jurósportnak hogy csak ilyen tippjátékra futotta.

Ahogy már mondtam semmi meglepetés. Egy megjegyzés: Luffancs azt tippelte hogy Anglia megnyeri az EB-t. Ehhez képest csoport utolsók lesznek. Szép volt Kancsi! Ez már nem csak a Kancsó becézése, de ilyen tipp után a Kancsalé is! Muhahahaha!!!!

Jön az egyenes kieséses rendszer. 

sztblogeb2.jpg

Kezd érdekessé válni a történet. A magyarok kitömik Viktigéket, Románia és Csehország is hozza a papírformát, mint kábé a többi csapat is. Az látszik, hogy jó sz@rul szervezte meg az UEFA ezt a tornát, vagy csak egyszerűen hülyék voltak a törihez. El kéne mondani nekik hogy az a cseh, szlovák, román, magyar négyes nem a legjobb barik. Pedig elég valószínű, hogy létrejönnek ezek a meccsek, Sztui bá' tévedhetetlen. Gyün a következő kör, belenézek a jósgömbömbe egy pillanat.... na mehet!

sztblog3.jpg

Az elődöntőkön a magyarok megverik a románokat Böde vezérletével.... Aztán fociban is, ott már nem neki fogjuk leginkább hasznát venni... (Ú, bocs ez magas poén, menj el egy nagydologra, hátha leesik) A másik ágon Albánia jutott a döntőbe, jól megszívtuk erős csapat. A jurósportos táblázaton ti nem láttok gólkülönbséget, de Sztui fejében minden eredmény ott van. Simán fogjuk verni a kis csapatokat: Portugália ellen mehet 6-os hendibe, Izland ellen 10-esbe, az osztrákok ellen 28,5 gól fölé. Az erősebb csapatokat (Szlovákia, Románia, Svédország) is simán meg fogjuk verni 3-4 góllal. A döntőben az EB favorit Albánok jönnek. Sztui jósol éééééééééééééés....

sztblogeb4.jpg...Túl nagy falat, 12-1 Albániának.... A végén megsajnálnak és rúgnak egy öngólt... Na mindegy. Mi legalább ezek után szétkeressük magunkat a lottózóban, aki olvassa a Sztunyablogot annak üzenem: Nyugodtan fel is lehet mondani a munkahelyen, milliárdosok leszünk!!!!!!! Jól meg lesz lepődve a Trabi tulaja amikor júliusban az egész kocsmának a smucig Sztui állja majd a számlát.

 

Jó izgulást (bár nem kell izgulni, ha van biztos forrás akkor az a jó öreg Sztuman), a döntő után a Trabiban tali! Pénzt nem kell hozni, ott lesz Sztunya mester és a vaskos tárcája! Csősztök ökrök!

A bejegyzés trackback címe:

https://sztunyablog.blog.hu/api/trackback/id/tr918798198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2016.06.11. 09:38:04

Ezek a mádzsárok hogy tudnak mindig a döntôben kikapni? Óriási cikk Sztunya, ja és egyébként hali! A prediksönt kikövetkeztettem, a Böde vicc még nem tiszta, a focizó kutya is csak a kép aláirás miatt esett le (EB= eb=kutya, igaz?), de hát nem bírtam a figyelmeztetés után abbahagyni. Viktignek üzenem, hogy ne sírjon, szép az a nyolcaddöntô. Jó lesz csemegézni ezt a blackettet az eb-n, most egy újabb réteg fog a Sztunyblogon feledkezni az eb alatt, és nyilván után is. Gratulálok, még jelentkezem a bejött mixeimmel, köszi Sztui!

Sztui 2016.06.11. 09:48:58

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Igen, ahhoz magasabb intelligencia szükséges mint ami a sztunyablog olvasóinak van. Kérek egy visszajelzést egy nap múlva. Ha akkor sincs meg akkor elmagyarázom.
Ideáig süllyedt a világ, Sztunyának kell elmagyaráznia valamit...

Sztui 2016.06.11. 09:51:53

De a kutyára szépen rájötté'! Brávó!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2016.06.12. 09:53:01

Egy nap alatt sem lettem 80+-os...bocsi. Mind2szer Daniról van szó? Lehet, hogy túlgondolom, és annyi a poén, hogy bunyóban megverjük ôket csak milyen elôdöntô, azt fociban értem, hogy ott tartunk, vagy mi van?!
De Sztui azt írta, hogy magas röptū. Világosíts fel légyszi Sztui, és bocs a kellemetlenségekért.

Sztui 2016.06.12. 10:14:31

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Jájj..
Megverjük a románokat. A meccs előtt. Kézzel. Dani egy nagy darab verőlegény. Nyílván sok haszna lesz.
Aztán a pályán is megverjük őket. Fociban. Ott már nem Dani lesz a legnagyobb hasznunkra. Ezzel odapiszkáltam neki a fodbal tudására célozva.

Sikerályni fog?

Sztui 2016.06.12. 10:18:23

Persze nem akarom én Danit szidni, csak vele lehetett elsütni jól a verőemberes viccet. Meg ez egy kasar blog. Mindenki egy nagy kupac **** (és még így is döntőbe jutunk. Itt tart az európai foci).

Sztunya voltam. Pá!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2016.06.13. 11:57:26

Akkor leesett, így gondolkodtam én is, csak a szövegkörnyezet megzavart...
Eddig a csoportok mintha pont fordítva lennének, persze még nagyon az elején vagyunk, bízom a tippeidben. Ahoy!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2016.06.13. 13:19:02

A gól.com-on meg Balotelli prediksönz van. Ugyanaznap mint ez a cikk. Mindenki innen koppint, hihetetlen.

Sztui 2016.06.15. 09:06:00

Lement az első forduló és mit veszünk észre? Még mindig bejöhetnek Sztui tippjei. Szívesen.

#Sztuiforpresident

Dr.Chester Barack Boldizsár 2016.06.15. 16:21:41

Szalai végül is vezeti a góllövőlistát. Ki gondolta volna? Hát persze, hogy Sztui!
#Sztuiabulibaro

Dr.Chester Barack Boldizsár 2016.06.18. 17:30:45

Az a kérdésem Sztui, hogy a figyelmeztetés mostantól minden cikk elôtt ott lesz?

Sztui 2016.06.20. 11:44:26

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Megoldottam jobban. Most kiderül mennyire ismered a blogot, vajon észreveszed a változtatást?
Hajrá!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2016.06.20. 12:11:36

@Sztui: Ne lôdd még le a poént, de mobilverzióban nem látok máshogy semmit. Ha jól értem akkor valami megváltozott magán a blogon, vagy a cikkben? Majd laptopon is megnézem valamikor.
2 dolog: A szó amit kerestem már egy ideje, az a bracket, nem Louis felfedezettje.
A másik, hogy a sporttelevízió amerikai sportokkal foglalkozó műsorában, a jégkorong szakértô mondott valami olyat, hogy megfogadni az Albánok EB gyôzelmét, és Szalai gólkirályi címét. Szerintem világos ez mit jelent.
Na, szasztok!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2016.06.25. 16:38:18

Elnézést, hogy várakoztatom Admin Úr, szégyellem magam. Ma már nem, de holnap bekapcsolom a laptopot, és megnézem. Várom nagyon! Bocsi még egyszer, hajrá Sztunya, hajrá Sztunyablog!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2016.06.26. 09:04:33

Jó reggelt! Megvan, az olvasó lámpád alatti figyelmeztetés az újdonság. Persze a blogolást nem szeretném abbahagyni, nagyon jó a szájt! Hali Sztui!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2016.06.26. 09:06:00

Arról kaphatnék egy leírást, hogy miért pont 80-as IQ? Ezt meghatározták a tudósok, vagy mi?

Dr.Chester Barack Boldizsár 2016.07.05. 17:38:36

Helló Sztui, hogy megy az idôtöltés?

Sztui 2016.07.05. 17:39:00

@Dr.Chester Barack Boldizsár:
Luffadt! Ezt már megbeszéltük élőben. Ezt már lezártnak tekintettem Lufika. Nem kell csesztetni, hogy kakkantottam a komidra 1 hete Luffballon.
Csak hogy mindenki értse: Lufesz itt szívat hogy válaszoljak mán.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2016.07.05. 18:05:33

@Sztui: Tisztázzuk ezt Sztui. Nekem valóban elmagyaráztál valamit (amit már nagyrészt elfelejtettem), csak a többi látogató ezt nem hallotta, és azt tudom, hogy nagyon frappáns volt, és Ôk is éhezhetnek egy kis Sztui féle humor morzsára, amit én is szívesen csipegetek amikor nem vagy a plészemen megtalálható. És tényleg a blog exkluzivitása, és a (pór)nép kielégítése miatt mondom neked személyesen, hogy legyél aktívabb, nem a baszogatásod miatt. Amikor meg nem vagy itt, akkor meg én is értetlenkedem, hogy most Sztui egész hetes ivó maratont tart, vagy hova tűnik? És az elôzô kérdésemre is a többiek miatt várnám az írásos válszt, amit én már jelentem megkaptam. Üdvözlet!

Sztui 2016.07.05. 18:11:09

@Dr.Chester Barack Boldizsár:
"Többi látogató"
Eddig olvastam.
Jó "időtöltést"!

U.i.: Azért ezen felnevettem: "amit már nagyrészt elfelejtettem". Nem gondolod, hogy ez megmagyarázza miért kell ide 80-as IQ?

Dr.Chester Barack Boldizsár 2016.07.05. 18:20:51

@Sztui: Bezárult a kör Sztuikám. Szóval most jön a kèrdés. Miért pont 80-as? Elnézésedet kérem, nem akarok irritáló jelenség lenni.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2016.07.14. 12:26:11

Az EB végére kissé legatyásodtam, de a magyar csoportgyôzelem azért jól fizetett, köszi Sztui! Remélem mások is pozitívak, és nem fognak fenyegetô üzikkel bombázni. Egyébként jól vagy, rég hallotunk felôled? Jelentkezz Sztui, várunk!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2016.07.18. 18:21:50

Szia Sztui,
Elôször is, mizu? Feltűnôen keveset vagy fent, ennek mi az oka? A cikk írást még nem is említem, csak reagálást kérnék a kérdéseimre.

Sztui 2016.07.19. 16:18:54

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Haló!
Az még talán a sztunyablogon is alpáriság lenne írni, hogy ennek te vagy az oka. Ezért csak annyit írok, hogy mindig belebotlok ennek a sajtkukac kommentjeibe és az IQ-ja valszeg nincs 80.
Jó tippelést!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2016.07.19. 16:39:31

A 80-as IQ kérdést tisztázom, a Nagymestert idézve, mivel ô nem akarja leírni. " Akik megütik ezt a szintet (81-90), azok az általános iskolán átbukdácsolva kézi munkavégzésben tudnak elhelyezkedni. Gyenge, átlagon aluli intelligenciával rendelkeznek." Ő ezt egy honlapon olvasta. Ezt letudottnak tekintem.
A sajtkukacsàgom ellen meg mit tehetnék, a kommentolást nem hagyom abba, hiszen tényleg nagyon tetszik a blog. Adj tanácsot Sztui, minden jót, jó volt hallani, remélem gyakrabban jössz.
süti beállítások módosítása