Egy kemény csávó mindennapjai

Sztunyablog

Héjj héjj héjj, icc Sztui!

2017. június 25. - Sztui

Csősztök Csülkök!

Mi a helyzet veletek? Hát nem lesz@rom? A lényeg az, hogy Sztui mester sorsa jobbra fordulni látszik. Már több mint egy hete a Balaton népének árulom az árumat, és elég jó itt a kereslet. A kínálat meg olyan híg mint a friss libafos. Ezt Sztui kíméletlenül ki is használja.

De ami még ennél is jobb hír számomra, hogy sikerült alkut kötnöm magával az ördöggel. A Luffadt ördöggel. A Sztunyablog félnótásával, Lufikával. A sztori tegnapelőtt kezdődött, amikor ez a féleszű szokásához hűen elkezdte ontani magából a Sztuis "vicceit". Nagyon humoros alak ez a Luffanat, de ezt már mindenki tudja róla. Még délelőtt 11 óra se volt, de már elsütött 68 ilyen ökörséget. Sokan hihetnénk azt, hogy előbb-utóbb kifogy ezekből, de már jó ideje tartja a ~273 Sztui vicc/ nap arányt. Ez a szám a napi fingásainak a mennyiségét is túlszárnyalja.

blablablalufi.jpg

Szóval épp csobbanni akartam egyet a vízben, hogy egy időre elfelejtsem a baromságait, amikor ez a háborodott odajön hozzám. Ismét egy óriási viccet eszelt ki. Szerinte nagy poén lenne ha kimondanám a címben már említett mondatot /Héjj héjj héjj, icc Sztui/. Há' mondom te hülye vagy Lufi??? Miért mondanám ki ennek a féleszűnek az adott napon elhangzott 69. agymenését? De Lufika nem nyugodott le. Még másnap is ezzel zargatott, és kitalálta, hogy csereüzletet ajánl fel. Huzamosabb ideig lemond a Sztuis botorságairól ha végre kimondom az agyszüleményét. Elsőre visszautasítottam az üzletet, mert sajnos már egy jó ideje ismerem Lufit. "Tuti nem képes leszokni egyik napról a másikra a hülyeségéről"- gondoltam. De sajnos addig kínzott az üzlettel még válaszút elé nem kerültem. Vagy megvárom az éjszakát és míg alszik párnákkal megfojtom, vagy kimondom a mondatot. Végül az első variáció mellett döntöttem, de nem számoltam azzal, hogy még túl sok idő mire beesteledik. Addigra még bele is őrülhetek ha ilyen mértékben szegezi hozzám az alkuját. Nem maradt más esélyem, belementem...

luffordog.jpg

Most 9:38 van, és 2-3 megingáson kívül eddig tartja a száját a Puffadék. Látszik rajta, hogy kavarognak a Sztuis gondolatok a diónyi kis agyában, de ameddig nem osztja meg ezeket, felőlem rángatózhat a szeme, puffadhat az arca és verheti a falba a lufi fejét, le van ejtve. Remélem tényleg lesz pár nyugodt hetem, és utána jobban fogom tudni viselni a 273-as napi adagomat is.

Sztúmester most elköszön, megyek az Alapozóba, tegnap az alku után behűttettem egy üveg pezsgőt náluk.

A bejegyzés trackback címe:

https://sztunyablog.blog.hu/api/trackback/id/tr9112618617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.06.25. 10:34:53

Hey Sztui,
A félnótás jelen! Nagyon jó cikk mint mindíg, és most még arra sem lehet panasz, hogy elkezdett volna szagzani a blog. Ehhez külön is gratulálok neked Sztui!
Azért szerinted is jópofa beköszönés nem Gesztus?
Abban pedig nagyon igazad van, hogy egyfolytában a Sztuis emlegetések járnak a fejembe. Esetleg ismersz egy jó terapeutát?
Na minden jót, menô vagy!

Sztui 2017.06.26. 19:15:28

@Dr.Chester Barack Boldizsár:
Hello Lufika! Köszönöm a gratulációt, de én egy frissőr vagyok, ez a dolgom.

"Azért szerinted is jópofa beköszönés nem Gesztus?" --> Nem, egyenesen gusztustalan. Tenyérbemászó. Nem csoda hogy neked tetszik.

Terapeuta --> Neked az is elég szokott lenni, ha bemeséled magadnak hogy a vizecskéd igazából pálesz. Attól eléggé be szoktál csípni Lufika. Az majd eltereli a gondolataidat.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.07.01. 08:52:07

Szia Sztui,
Gondoltam megkérdem hogy milyen a nyaralásod az alku óta? Nyugodtabb lettél valamelyest Sztui? Jó a blog, így tovább!

Sztui 2017.07.06. 13:52:37

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Az első pár nap nem volt rossz, csak ritkán szökött a vérnyomásom az egekbe miattad. Még most is úgy ahogy jó a helyzet, de kezdesz megtörni Luffadék.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.08.08. 20:40:41

Szia Gesztus,
Most ecsetelhetném a szégyenletes mulasztásomat, de ez esetben én személy szerint úgy csinálnék mintha mindig is on-line lettem volna a szájton.
Szóval, milyen bevétellel sikerült zárnod az elsô idei balatoni kiruccanásodat Sztui?
Köszi, üdv!

Sztui 2017.08.21. 18:45:35

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Köszi Lufi, minden rendben ment, jó itt a kereslet. És a közbiztonság is gyenge, nem kellett tartanom az igazoltatásoktól. Sőt itt a rend őrei a legfőbb fogyasztók. Muhahahaa.

Azért meglepődtem, hogy még mindig telibe fosod a blogot Luffanat! Köszi szépen, ez igazán jól esik!!! (Nem vicc)

Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.08.22. 18:56:15

@Sztui: Nincs mit Sztui, de azért ne szokj hozzá! A feltűnésem gyakorisága már elhagyta a mélypontot (remélem). Elnézést a rengeteg kimaradásért. :-(
A pénzügyi sikereidnek meg nagyon örülök, csak így tovább! Jól csinálod Sztui!

Sztui 2017.08.28. 18:41:47

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Úgy néz ki mégse jöttél ki a gödörből Luff. 6 napja megint semmi. Holnap indulok Korfura szóval most 2 napig ne keress! Remélem nem kell idegeskednem a nyaralásom után sem, és nem fogok Lufi kommentet találni majd a blogon. így tovább, hajrá!!!!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.09.01. 19:09:28

@Sztui: És nem is találtál. Érik a "Figyi Lufi, jobb arc lettél!" kijelentés ugye? Már várom, hogy elhangozzék.
És Korfu milyen volt Gesztus? Jól érezted magadat? Hiányoztál ám Sztúmanus!

Sztui 2017.09.05. 15:07:09

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Sajnos nem érik, mert a blogon kívül hülyébb vagy, mint valaha! Hidd el Lufi, én örülnék a legjobban ha kimondhatnám, de sajnos valószínűbb, hogy a Sztunyablog lesz a világ leglátogatottabb weboldala, minthogy te normális legyél. (Jelenleg a napi látogatások száma 0 és 1 között van átlagban.)

Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.09.20. 11:37:58

Gondoltam ez idevág. Jobbra fordult a sorsod mióta sajnálatosan eltoltad a bringát Sztú?

Sztui 2017.09.24. 11:20:37

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Há' ide figyejjé'! Újítják a Trabit, majd beszartam először, amikor látta hogy zárva van. Most mehetek a sorra, onnan eddig még sose találtam haza este....

Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.09.25. 19:11:26

@Sztui: Na ne szivassá' Gesztus. Csak hülyítessz. Újítják a Trabit? És nem szólt a tulaj a törzsvendégnek jó elôre? Milyen dolog má' ez Sztui. Remélem azért jól megleszel a soron is. Igazából csak a HÉV sínen kell jönni onnan, és ott lesz a Trabi, így a szállásunk is. Persze jobb ha a járdán találnál oda.
Hajrá Geszt!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.10.07. 11:36:13

@Sztui: Nem, nem tűntem el Gesztus, már régóta észrevettem a hozzászólásod, és nem, nem akarlak kinyírni Sztui! Remélem élsz és virulsz, de szerencse, hogy megnyitott azért a Trabi.

Sztui 2017.10.07. 11:51:55

Jujj de régi ez a cikk. Szinte már rohad. De mégis #mirű'írják? Már Lufit is kezdi hidegen hagyni a blog, nem válaszol egyből a kommentekre. Türűjjem inkább a netrű az egészet?

Mi a vélemyéned Lufi? Kell még a Sztunyablog valakinek?

Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.10.07. 18:54:34

@Sztui: Héjj Sztui!
Fel a fejjel Sztú, igenis szükségünk van a blogra. Remélem kezdek visszatalálni a megszokott sztunyablogozási szokásaimhoz, én úgy érzem talán igen. Úgyhogy az utolsó kérdésedre a válasz egy IGEN.
Egyébként pont a ma délelôtti bejegyzésem után fogalmazódott meg bennem, hogy mit írok legkózelebb Sztuinak (de megelôztél): "Ugye nem valami friss cikk mentes rekordra törekszel Gesztus? Ez már így is olyasmi, több mint 3 hónap. Mikor lesz friss cikk Geszt?"

Sztui 2017.10.14. 08:37:46

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Ez már tényleg kezd kínos lenni. A büdös franc megeszi! De há' mirű' írják? Azért megpróbálok most má valamit kitalálni, ez így nem állapot.

Ujjakat az F5-re, Sztúmester a következő 50 napban új cikket fog megjeleníteni!!!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2017.10.14. 08:59:06

@Sztui: Szóval dec.3-ig lesz új cikk. Jól van Gesztus! Remélem nem kell majd addig várni. Mégiscsak ebben a cikkben a vízben akartál még csobbanni júniusban, kéne valami átmenet mostmár. Hajrá Sztui! Ha kéne ihlet szóljjá!
süti beállítások módosítása