Egy kemény csávó mindennapjai

Sztunyablog

Dzsipszi All-star

2018. augusztus 24. - Sztui

Szevasztok Bélsárarcok!

Felkészültetek az újabb cikkra a blogcsászár Sztúcsászár tollábú? Persze az utolsó cikkom csupán 1 hónapja íródott, de ez van, most nagy sűrűségben jönnek a tirpákság-dózisok.

Ahogy azt már az egyik legfrissebb és legropogósabb cikkomban beharangoztam (mindössze 3 hónapja írtam), készülődik egy írás, amiben a Győzike és az Emilió családból gyúrok össze egy All-star csapatot. Nem is váratok tovább senkit, negyed évvel a cikk leleplezése után már bárki elolvashatja, ha van olyan hülye, hogy a Sztunyablogra kattintson!

asztublogversusgyoziemilio.jpg

Győztes: Emilio

A két családfővel kezdjük az összevetést. Kegyetlen nehéz dolgom volt, le is izzadt a blogmester egybű! Most a bohókás olaszt hoztam ki győztesnek, nem pedig a forrófejű romát. De ne haragudjá' má' Sztúmanra Győzikém! Há' nem a te hibád ez az egész! Muszáj vót győztest hirdetnem, így alakult most. Remélem megérted a helyzetemet!

asztublogversusbeatina.jpg

Győztes: Bea

Bejá vs. Tiná. Bea asszony személyisége meggyőzőbb Sztui számára, jobban tud vele azonosulni a blogmágnás. Így összeállt az All-star csapat szülő párása: Emilio és Bea.

asztublogversusvirag.jpg

Győztes: Virág

Virág győzütt. Nincs bajom a Vivivel sem, há' nem azért mondom, de nagy kedvencem volt annó a Győzike showban a Virág. Alap, hogy helye van az álom csapatomban. Ezt a párharcot ő nyerte megfele.

asztublogversusevelintina.jpg

Győztes: Kis Tina

Há' mit tudom én. Valahogy mindkettő figura semleges a blogbáró számára. Nem fogok magyarázkodni, le vagytok szarva!!! Ha már Virágot beválogattam, akkor jobban festene az All-star csapatom a másik család lányával. Talán ezírt.

Szóval összeállt Sztui álom csapata. A tagjai: Emilio, Bea, kis Tina, Virág. Szuper kis 4-es lett, ennél jobbat senki nem tudna összerakni. Azért a komment szekcióban meg lehet próbálkozni, de lepipálni úgysem lehet a Sztúman team-et. Ja, és jöhetnek Lufitól az olyan hülye kérdések, hogy melyik show-nak volt jobb a főcíme, vagy melyik háziállatot választanám, stb. El is kezdek ezekre felkészülni lélekben, na hellósztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://sztunyablog.blog.hu/api/trackback/id/tr5214200289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2018.08.25. 08:43:32

Helló Sztui! Végre itt a nagy összecsapás, nagyon vártuk már Gesztus! Szuper jó lett a cikk ez egyértelmű, és valóban nagyon jó kis csapatot sikerült összeállítanod!
Én jelen pillanatban megmondom ôszintén nem tudom kiket válogatnék be magamnak, nálam annyira ugyanolyan az ôsszes. Pl. Vivit meg Virágot alig tudtam megkülönböztetni is.
Pár hónapja Vivit biztos kihagytam volna, de mintha mostanság normálisabbnak tűnne. Tényleg nem tudom Sztui.
Mindenesetre ezt a cikkot még sokszor átnézem, és jönnek a kérdések is majd.
Így tovább Sztui, szia!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2018.08.29. 16:41:30

Szia Sztui! Mint egy jó kosárcsapatban, amolyan 5. tagnak elfér még nálad a Bangó Margit? Róla mi a véleményed a show alapján?
Egyébként nézed az új részeket? A tegnapi beharangozó alapján Emilio szülinapján is egy komplett Dzsipszi All-star fog megjelenni Curtissel, LL Juniorral, stb. Szóval szerintem védesd le ezt a kifejezést Sztúmanus!
Szuper a cikk, sôt zseniális Sztunya! Na hali!

Sztui 2018.09.04. 15:27:34

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Há' persze, hogy beférne, szuper jó fej a Margit! Azt nem tudom hogy bánik a kosárlabdával, de akár össze is állhatnának egy meccsre a Hangáék ellen. Azokat lemosnák az tuti!
Még nem néztem az új részeket, mert zavart a jelenléted a tévé előtt Lufi! Igyekszem távol tartani magamat a baromságaidtól. De most, hogy végre elhúztál egy időre lehet meglesek 1-2 részt.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2018.09.04. 17:32:28

@Sztui: Megadom Sztú! Én speciel a tegnapiról lemaradtam, de hát ez van, csekkoltam Tudod Ki-t a plészén. És akkor már ne is kevergessük a forró kását Sztuikám, a fôcímzenék közül melyiket preferálod jobban? Érdekelne minket.

Sztui 2018.09.05. 11:27:59

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Az nem "kevergessük" hanem "kerülgessük", te barom!
Nálam a Győzié a nyerő ebben a versenyszámban, jó az a rész benne amikor azt mondja, hogy savaleromaleeee!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2018.09.10. 17:10:17

@Sztui: Értem Sztú, köszi a véleményt! Azért a Drága családom főcímzene is jó, nagyon nagy népszerűségnek örvend az országban mostanság.
Muszáj megkérdeznem valamit, amiben csak reménykedem, hogy tudsz segíteni Sztuikám.
Mégiscsak foglalkoztál az Emilio családdal, hát itt ez a cikk.
Na szóval. Először is, Kistinának hol van/ki a vér szerinti apja? Mert én valószínűsítem a kora alapján, hogy nem Emilio az. És ha nem ő, akkor helytálló a család-összehasonlítás, mert Győziéknél mindkét gyerek a sajátjuk?
A másik meg, hogy Bangó Margitra a show-k alapján úgy lehet gondolni, mint Tina anyja, Emilio anyósa (ez talán el is hangzott valakitől, lehet tévedésből). De ő most tulajdonképpen Tina nagyanyja Sztui? Én úgy hallottam. És ha igen Tina anyja csak úgy eltűnt a süllyesztőbe? Ő hol van/kicsoda?
Ezeket a kérdéseket szeretném, ha feszegetnéd egy kicsit Gesztus!
Köszi, üdv!

Sztui 2018.09.11. 20:31:03

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Jó embert kérdeztél, ismerem az Emilioékat mint a tenyeremet!
Első kérdésed: Há' a Kistina nem az ő lánya!! Emilionak két lánya van, az egyik a Vivi (akit jól ismersz), a másik pedig Emese aki mostan 20 éves! De természetesen Ő meg nem a Tina lánya. Vele meg megszakadt a kapcsolata az Emilnek. Remélem ez vili! Arról nem tudok semmit, hogy ki a Kistina apja. Elnézést, hÁ' a blogbáró sem tudhat mindent!
Nyilván helytálló az összehasonlítás, a show szempontjából ez lényegtelen.

Másik kérdés: Alap műveltség Luffancs!!! Bangó Margit a Tina nagyanyja! Margitnak a lánya a Bangó Marika, de ő ki van utálva a családbú! Óriási családi dráma az egész, érdemes utána olvasnod! A gugliba csak ennyit kell beírnod: "Bangó Marika", és már ontja is ki a cikkokat a belviszályról. Én persze nem onnan írom ezeket, csak egyszerűen ismerem a családukat.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2018.09.18. 19:25:45

@Sztui: Húú Sztuikám, itt vagyok. Egy hétig tartott, de most próbálok kinyögni valamit az extra szaftos válaszodra. Szóval ezt azért nem hittem volna Sztui. A Marika meg az Emese ügy azért.... durva dolgok Sztúman. De örülök, hogy megtudtam az igazat, köszönöm szépen Sztui, nagy szakértő vagy a témában meg kell hagyni!
Szóval akkor se Emese, se Marika még kamerákon kívül se járt Tináék gyáli rezidenciáján? Emil illetve Tina ismeri/látta már a másik félhez tartozót személyesen? Vivi tudja, hogy mi a szitu? Szerinted Sztui? Gondolom erre neked is csak tipped van, de érdekelne.
Kösz Gesztus, üdv!

Sztui 2018.10.03. 16:56:33

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Lufi olyanokat kérdezel, amire még az ef bí áj sem tudja a válaszokat. Sőt szerintem már az Emilió sem tudja mi a szitu, akkora ott a szarkavarás! Lehet a Szarkavaróné van a háttérben, nem tudom.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2018.10.07. 19:29:09

@Sztui: Tehát még tipped sincs, jól van Sztui! Nem akartalak én megszívatni egyébként, de akkor kérdeznék egy konkrétabbat. De azért nem lesz egyszerű sem Sztuikám. Te melyik háziállatot választanád? Egyedi kérdés nem Gesztus? Gondolok itt Ramszeszre, vagy a Győzike showból ismert Buksira (RIP). Margit kutyáját is ér választani Gesztus, de annak nem ugrik be a neve, és a neten se találom. Sőt még a tengerimalacok közül is mazsolázhatsz akár Sztui, nem cseszünk le érte! :-).
Na szeva!

Sztui 2018.10.09. 16:15:12

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Jól van Luffancs, akkó' tippelek!

Szóval akkor se Emese, se Marika még kamerákon kívül se járt Tináék gyáli rezidenciáján? -> Nem.

Emil illetve Tina ismeri/látta már a másik félhez tartozót személyesen? -> Igán.

Vivi tudja, hogy mi a szitu? -> Nem.

Tényleg nagyon jópofa az új kérdésed Lufi!! Hihetelten, hogy magadtól sikerült ezt kitalálnod! Én Buksit választom. Aranyos kutyus mindekettő, de amit Buksinak ki kellett bírnia... szerencsétlen. És szaftos pletykák is maradtak fent a halálával kapcsolatban. Érdemes meggugliznod azt is Lufi. Sőt, az se biztos, hogy meghalt, lehet hogy csak a show miatt hülyítette a népet Győző.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2018.10.11. 11:04:37

@Sztui: Érdekeseket mondasz ismét Gesztus, köszi a választ! De pontosan mit írjak a Google-ba Danikám? Tudod, a pontos instrukciókat jobban tudom követni.

Sztui 2018.10.12. 14:06:06

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Jájj, szedd már össze magadat Lufi!!! Há mit tudom én, beírod, hogy 'Buksi halála'. De ne azokat nézzed amik a Világ legöregebb kutyájának haláláról szólnak. Őt is Buksinak hívták!!! (27 éves volt, beszarás komolyan. Szorozzad befelé 7-el Luffancs! Nehéz lesz 80 alatti IQ-val, de megpróbálhatod. Ha nem sikerül, majd elárulom a megoldást. Van itten egy számológép mellettem)

Szóval biztos ami biztos azt írd be, hogy 'Győzike Buksi halála'. Vagy ilyesmi.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2018.10.18. 16:50:09

@Sztui: Beírtam természetesen Gesztus, köszi szépen! Olyat mondjuk nem találtam, hogy nem halt meg, de akkor nem egy vonatsín mellett találták szegényt úgyfest. Szomorű téma. Egy vidámabb téma. Hogy tetszett A Jó Lacibetyár konyhája című műsor, az elsô részben Emilioval és Tinával?

Sztui 2018.10.21. 10:46:34

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Igán igán igán. Azt a részt, hogy "nem is halt meg" azt a GYIK-en olvastam. Valami ürge feltett egy olyan kérdést hogy volt pofájuk eljátszani Buksi halálát, amikor nem is történt vele semmi? Szóval úgy néz ki volt akkoriban ilyen pletyka is, de cikkot én sem találtam róla.

Lemaradtam a premierről, igyekszem pótolni! Olvastam, hogy jó kis pöriket szokott összeütni a Laci betyár, biztos ízlett a dzsipsziknek is. Az internetre nem sikerült felraknia még senkinek.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2018.10.23. 08:36:06

@Sztui: Kösz a választ Sztui! Még témába is vág, meg is kérdezem. Szóval mi a véleményed Lilikérôl, a kis csivaváról? Jópofa, nem Sztúman?

Dr.Chester Barack Boldizsár 2018.10.24. 12:32:47

Elnézést, hadd egészítsem még ki az elôzôt. Szerinted bekerül a kezdödésbe? Mármint Lilike Sztui. Tina mondta, hogy náluk a háziállatok is teljes értékű családtagok, és Ramszesz is benne van ugye. Na szerinted Sztú?

Sztui 2018.10.28. 10:57:59

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Nagyon aranyos kiskutya a Lilike!!! Nem tudom láttad-e Lufi amikor ráadtak valami ruhát és nem bírt megállni benne! Egyszerűen eldőlt. Nagy jelenet vót!
Nyilvánvalóan be fogják rakni a kezdődésbe, legalábbis szerintem illendő lenne!!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2018.10.28. 19:15:00

@Sztui: Valahogy kihúzta belôle a kezét, hihetetlen volt. Láttam persze. Hát kíváncsi leszek, hogy azzal mit kezdenek, köszi a választ mindenesetre Sztúman, remélem hallgatnak rád!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2018.11.14. 16:56:37

Ilyen nincs Sztui, Bangó Margitnak is lett egy csivavája!! Bangó Roni! Majd megfigyelem, hogy vajon ez is reszket-e egyfolytában, már hogy ha mutatják.
Hogy tetszik Bangó Roni Sztui?

Sztui 2018.11.14. 17:55:05

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Ja láttam, beszarás, de há' jópofa ez is! Meg amikor egymás mellett voltak látszott hogy a Lilike nagyobb lett. Most kéne ráadni a ruháját, má' nem esne el benne!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2018.12.05. 14:55:49

Sztuikám minek köszönhetjük, hogy az egész őszi idényben nem kápráztattál el bennünket friss cikkal? Sok volt a disznóvágás, vagy most kezdődött a floorball idény? Netán egyéb?
Most kérdeznélek a Drága családommal kapcsolatban, de mostanság mindig lemaradok róla, azt akárhányszor csak odakapcsolok mégis picit; mindig Takáccsal meg Rigóval hülyéskednek a zöld háttér előtt csak. Ennyi van meg mostanság a showból Sztú.

Sztui 2018.12.05. 18:20:11

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Jó a kérdés Lufi! Már egy ideje töröm a fejem, hogy mit kéne írni, de sajnos olyan szinten vagyok hülye, hogy nem jut eszembe semmi. Há' nincsen történés. Lehet, hogy egy magamfajtának nem kéne blogot üzemeltetnie, de há' most már ez van.

Sztui 2018.12.05. 18:24:14

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Ja bocsi, a második részére nem reagáltam. Igán.
Azért is jó lenne egy új cikk, mert má' kezd sok lennie a dzsipszis kérdés. Persze nem lehet hibáztatni téged, augusztus óta ez a legfrissebb téma a sztunyablogon.
süti beállítások módosítása