Egy kemény csávó mindennapjai

Sztunyablog

Főszerepben: Szarkavaróné és Idegbaj Kapitány!

2018. február 11. - Sztui

Csumi marhapofák!

Hát beszartam a mai napon. Akár hiszitek akár nem, Sztúmester akaratán kívül belecsöppent a Barátok Közt legújabb epizódjába. Legalábbis úgy érezte magát, mert szarkavarásból több itt volt mint a Rózsa kávéházban a legnagyobb forgalma idején. De lássuk akkor a részleteket. Szturátok Közt 1. évad 1. rész:

szturat.jpg

Hol is lehetne jobban keverni a szart mint a jó öreg Tudod Ki szülinapi buliján? Megfogadtam, hogy nem fogok beszámolni a buliról minden évben, nehogy valakinek az agyára menjen, hogy megint Rókuci gyenge emésztéséről vagy Mr.Dagadtkép napi kalóriabeviteléről kelljen cikkot olvasnia. De ez a mai nap.... Beszarás a köbön!

kobszaras.jpg

Már a vendéglistánál is adódtak gondok. Ezeknek a bemutatására segítségül hívok két új szereplőt, Rókuci és Dadogi szülei: Szarkavaróné és Idegebaj kapitány. Az egyszerűség kedvéért utóbbit hívhatjuk simán Idegbajnak is, de szerintem elég menőn hangzik mellé a kapitány.

Előző nap a felszűrődő telefonbeszélgetésekből Sztúmester a precíz hallását kihasználva az alábbiakról értesült. Nagy startlapjátékozgatásokban voltam, de a lényeg ez: Szarkavaróné elküldte a búsba Dagadtképék édesnyját, és tudtára adta, hogy nem akarja látni többet ezeken - az egyébként kiábrándítóan hitvány - bulikon. Így ő meg se jelent ma => egy emberrel kevesebben voltunk. De még nincs vége. Idegbaj kapitány, beidegült otthon és miközben Szarkavarónét melegebb éghajlatra küldte, rájött, hogy nincs itt semmi keresnivalója a sok tirpák között, inkább távol tartja magát a bajtól. Lehet, hogy örökre. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy rossz döntést hoztál Idegbaj! Irigyellek is érte egyébként. 

Szóval két gonddal kevesebbel kezdtük meg az idei Tudod ki partyt! Lufi amúgy sem szokott megjelenni, így mondhatjuk, hogy 3-mal is. Muhahaha! Meg is jöttek a vendégek, Tudod Ki fél óra alatt felbotorkált a lépcsőn, majd egy bottal a kezében jelent meg az ajtóban, végül le is ült egy székbe ahonnan 4-5 óra múlva tápászkodott csak fel.... elköszönni. Tehát sántított az ünnepelt. Jobbulást Tudod Ki, te voltál ma a legnormálisabb! 

Sztúmester blogmester is helyet foglalt. Úgy ültem, hogy jól rálássak a két tiltott zónára: Lufika szobájára (szívesen!) és a lépcsőre. Oda be nem teheti senki a lábát. Így is voltam végig. Furcsamód a két legjobb arc figuráról ezekután mindenki elfeledkezett. Mintha ott se lettünk volna Tudod Kivel, szartak ránk a többiek. Nem bántam persze, így a VIP páholyból hallgathattam a legszaftosabb pletyiket. És itt jön a képbe Szarkavaróné...

Jó szokásáshoz híven Szarkavaróné kereste a lehetőséget, hogy hol tudná elkezdeni a szarkavarását. Elvégre ezért jött ide, nem másért. (Meg kajálni. Azt is szeret. Gondolkoztam, hogy Szarkavaró Disznónak nevezzem-e el, de az még a blogmágustól is túl nyers lett volna.) Szarkavaróné megtalálta a személyt, akinek a nyakába ömlesztheti a fekália zuhatagot; az idősebbik testvérét. Tőlük a lószarba nézett Sztui 1 méterre és az orángután fingásba nézett Tudod Ki 4 méterre... Elkezdődött a szidalmazó hadjárat. Hát csak néztem, mint a szar a fűben. Kínomban a kecskémet babráltam, és percenként ellenőriztem a húgyhólyagomat el nem engedett-e a nagy izgalomban. Há' itt mindenki utál mindenkit! Őrület! Az ugye meg van még, hogy Tudod Ki tőlük 4 méterre ücsörög? Há' Szarkavaróné meg mondja közben, hogy Idegbaj milyen jelzőkkel szokta illetni őt. Eddig bírta a hólyagom! Há' ezt érdemli a sánta ünnepelt? Le se szarták, hogy ott volt a csóka, nem hittem el, hogy ilyen létezik! Hát Tudod Ki idesántikált, 4 órán keresztül hallgatta hogy miként szokták kiosztani a háta mögött, azt elment. HÁHÁÁ. Szegény fickó. És ez volt a szülinapi partija. Ha 20 szót beszélt lehet, hogy sokat mondtam! 

Gondoltam ennyit osztok meg. Ha valaki kíváncsi mi mindent hallott még Sztúmester akkor elég ha holnap 20:10-kor az RTL Klubra kapcsol! 

Itt Sztunya admin beszélt. Písz!

A bejegyzés trackback címe:

https://sztunyablog.blog.hu/api/trackback/id/tr6913656624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2018.02.13. 17:10:29

Szia Gesztus!
Nagyon örülök, hogy ismét cikkal jelentkezel, idén már másodszorra, úgy látom felébresztett téged az éves cikkgyártási statisztikád Sztui.
A téma meg nagyon szaftos. Sok kérdésem lenne is, és mivel tegnap 20:10-kor valami falas műsor ment fel is tennék néhányat ha nem baj Geszt. Persze csak amennyit első körben nem szégyellek.
Először is köszi, hogy nézted a szobámat Sztú, megkérdezném hogy akkor pontosan kitől is kellett óvnod? Az ABBA zongoristája volt, és hozta a 2 gyereket? Rókuciék jöttek az tiszta.
Szarkavarónének meg mikhez van képe hihetetlen. Nem is akarom elhinni. Tudod Ki felpofozhatta volna most is nyugodtan.
Idegbaj pedig a neje kitiltásos dumája miatt pipult be?
Feddj még fel pár részletet Gesztus, nagy igény van rá. Vagy te sem tudod pontosan?
A cikk szuper, készülj Sztui, hogy lesz még pár kérdésem a témában. Bannolni ér.

Sztui 2018.02.15. 20:36:05

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Hát ezt képzelje el mindenki! Jött a kopasz ABBA-s, de egyedül. A gyerekeit(?) (igen még a kérdőjelet is oda kell biggyeszteni, mert ennyire szaftos itt ez az egész sztori) meg az anyjuk hozta ide. Aki persze fel se jött. Csak lepasszolta őket és a végén jött értük.

De ha nem lennél értetlen Lufi akkor a cikkból kiderültek volna a party részvevői!!!! Úgy látszik az IQ-d nem javult a múltkori felmérés óta. De nem baj persze. A cikkból idézek: "Szóval két gonddal kevesebbel kezdtük meg az idei Tudod ki partyt! Lufi amúgy sem szokott megjelenni, így mondhatjuk, hogy 3-mal is. Muhahaha! "

Idegbaj nem tudom mitől kapott idegbajt. De én neki adok igazat minenben! Sokkal normálisabb fazon mint Szarkavaróné! Aki nem biztos, hogy sokáig lesz már "né". Merthogy Sztúmester ilyen infókat is elcsípett a "fekália zuhatagából".

Dr.Chester Barack Boldizsár 2018.02.16. 08:54:21

@Sztui: Az kemény Sztui. És egyben ocsmány történet. Ez tényleg mintha Kalmár Tomi undormány szüleménye lenne. Azért Te mint a ház úra nyugodtan felhívhattad volna szegény anyukájukat Dagadtképéknek, nehogy már a Csatornázási Művek (ha elválna akár ez is lehetne a neve :-) ) dirigáljon ott.
Egyébkent én meg se vagyok hívva ezekre a bulikra, szóval a nem mejelenésem oka ez. Húsvétra se szoktatok meghívni, csak Karácsonyra, pedig azt is szívesen kihagynám. Persze Sztui légyszi továbbra se hívjatok, bár gondolom te nem is gondoltál ilyenre Geszt.
Na hali. Csúcs cikk.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2018.02.28. 11:46:51

Szia Gesztus,
Tudod ki jelentkezett már a buli óta, vagy nagyon megviselte az eset? Egyébként emlékszel még, hogy miket kapott meg Sz-nétől? Biztos megrázta. Vagy elfelejtette egyből.
Kösz Geszt!

Sztui 2018.03.04. 08:46:11

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Jó kérdések Luffadék!
Szarkavaróné folytatja a szarkavaró hadjáratát. Valamiért mostanság nagyon érdekli őt Tudod Ki hogyléte. Orvoshoz viszi meg mittomén... Tegnap is idetelefonált.

Lehet, hogy most még elfelejtette Tudod Ki a szidalmakat, de Szarkavaróné maga alatt vágja a fát: Agyserkentő szedésére is rávette az öreget! Ekkora barmot!!! Há' ha eszébe jut Tudod Kinek, hogy miket vágott a fejéhez* Csatorna [jó név Lufi, meg kell hagyni] a partyn, akkor főhet majd a busa feje!

*: Szenilis, rossz állapotban lévő, lerobbant stb.

Sztui 2018.03.04. 17:16:16

Mik vannak! Tudod Ki délután benézett ide! Sztúmester fejére megint tojt rá mindenki, nem lettem beavatva hogy vendég érkezik.
Most is bottal érkezett, de a lakásban már nem volt rá szüksége. Dr.Sztui orvosi szakvéleménye: Semmi baja nincs!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2018.03.12. 12:07:03

Hát szevasz Gesztus!
Annyira megilletődtem, hogy kétszer is megdícsértél a komidban, hogy nem is tudtam hirtelen válaszolni. Köszi Geszt tényleg.
Érdekes dolgokat mondtál nem mellesleg, azért Szarka hogy mit keveri azt nem értem még teljesen. De megvannak a tippjeim persze.
A szakvéleményednek meg örülök, én is így gondoltam, de te láthattad is, szóval szuper. Mondjuk tegnap megint hallottam Tudod kiről egy-két rondaságot, de nem akarom elhinni.
Mi a véleményed most Gesztus. Továbbra is csak felfújják az ügyet, és húsvétkor egy teljesen fitt Tudod ki lesz színen? Én erre gondolok.
Na hali, jó a blog Sztúmen!

* Hogy helyes? Tudod ki (én eddig így használtam sztem), vagy Tudod Ki?

Sztui 2018.03.16. 10:10:49

@Dr.Chester Barack Boldizsár:
Semmi baja nincsen! Egyébként nagyon meglepődtem nemrég: most osztották a 2018-as Oscar-díjakat és még csak a jelöltek között sem láttam az ő nevét! Pedig óriásiakat alakít! Képzeld el Luffancs, tegnap idetelefonált, és azt állította, hogy elfelejtette hogyan kell bekapcsolni a TV-t! HÁHÁÁÁÁÁ! Be is szartam azon-nyomban!

* Ez egy tulajdonnév Lufi!!!!!!!! Teljes egészében tulajdonnév, nemcsak a "Tudod" része!!!!!!!!! Ne idegelj má'! Lapozd fel az 5-ik osztályos nyelvtan tankkönyvedet, ha így sem megy!

Sztui 2018.03.17. 12:47:23

EBÉD UTÁNI FRISS HÍREK SZTÚMESTERTŐL:

Tudod Ki annyira jó színész, hogy már lassan elhiteti velem, hogy nem is csak színészkedik.
Ezt kapjátok ki: Délelőtt rácsörgünk, hogy pontosan mikorra várható az érkezése (ugye ebédre vártuk), + egyéb kérdések. Erre azt válaszolja, hogy most ér mindjárt haza...
Nézzük a további párbeszédet! (Sztúmester a beszélgetés során nem tartózkodott a helyszínen, az alábbi perbeszédet a hallottak alapján írja le és néhol segítségül hívta a fantáziáját)
Tudod Ki: Most érek haza mindjárt Zitukám!
Zitu: Haza? Honnan?
TK: Azt már nem tudom, de mindjárt itthon vagyok.
Z: Nem tudod hova mentél otthonról?
TK: Nem. Há' honnan a retekbű tudjam?
Z: De úgy volt, hogy ma jössz hozzánk ebédelni.
TK: Tényleg? Már voltam ebédelni.
Z: Igen, úgy volt. Hol ebédeltél? És amúgy is 11 óra van dicsak!
TK: A Lidliben. Vagy a tesziben.
Z: Jól van Tudod Ki! Holnap akkor leugrok hozzád, nehogy má' azt is elfelejtsed, hogy működik a poharad. Ha nem megy bele a víz akkor valószínűleg fordítva tartod!

Az utolsó monológ Zitutól teljes mértékben Sztúmester agyszüleménye. Azt kivéve, hogy tényleg lemegy hozzá holnap.

Szóval ez a helyzet Tudod Kivel. Mióta szedi az agyserkentőjét, mintha a színészi teljesítménye megsokszorozódott volna! Szerintem pár Barátok Köztös színésznek is el lehetne adni a cuccot, hátha a híg fos játékukat feljavítaná egy kicsit.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2018.03.22. 15:50:16

Helló Gesztus,
Hát amire válaszra méltatlak, már kihűltek a friss híreid, de ne izgulj mert időben láttam őket. Az eset valóban döbbenetes. Azért majd nézd már meg azt az "agyserkentőt", lehet Szarkavaróné valami metet (így mondják Sztui?) adott neki.
De akkor legalább eszik Tudod Ki, bár hogy nem tudja hogy hol azt továbbra is színészkedésnek vélem. Úgy vélem hogy a túlzásba vitt Barátok Közt is benne van az állapotában, nagyon veszélyes műsor.
Mintha tegnap is ment volna hozzátok Geszt, vagy mi is volt? Random ment Pestre vagy ilyesmi. Vannak új infóid? Persze ha nem unod a témát még, mert azt is megérteném.
Na hali.

Sztui 2018.03.22. 19:06:46

@Dr.Chester Barack Boldizsár: 5 nap a válaszig! Ez igen Lufi, úgy látszik fejlődőképes vagy! Kezdesz leszokni erről a trágyahalmaz blogról. Így tovább!

Majd lecsekkolja ott a dolgokat Sztui kapitány. Az is lehet, hogy váltott a füves cigire. Már régóta győzködtem róla.
Tegnap meg persze, hogy feljött Pestre. Van ideje és ingyér' utazik. Hülye aki nem használja ki! Én is leruccantam a nyáron Corfura, semmi extra.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2018.04.04. 06:28:34

Szia Gesztus! Várjuk az infókat Tudod Kirôl, biztos jól szórakoztat az ottlétetek alatt. Kiváncsi vagyok, remélem jegyzetelsz Sztui. Vagy a Kurtában töltöd a szabadnapjaid? Minden jót!

Sztui 2018.04.15. 20:48:59

Sztúmestert még nem gyilkolták le a nyóckerben edzésről hazafelé tartva! Újra online vagyok!

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Semmi Tudod Ki sztori nem ugrik be most....
Ja de volt azért egy vicces. Úgy lehordta Dadogit a lépcsőn mert szembe mert vele menni (Dadogi éppen felment az emeletre, Tudod Ki pedig lefelé tartott), hogy az valami fenomenális volt! Dadogi mindenesetre hozzá van szokva, hogy ok nélkül ordítják le a fejét. Idegbaj már immunissá tette.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2018.04.19. 17:24:37

@Sztui: Lájkolom Dani! Őrület.
És örülök hogy megvagy, vigyázz azon a veszélyes környéken. Mondjuk Tudod Kit lehet előbb tuszkolják be egy furgonba, ha érted a célzást Danikám. Hívjátok majd alkalomadtán hogy megvan-e még.
Csá Dani!
süti beállítások módosítása