Egy kemény csávó mindennapjai

Sztunyablog

In Memoriam - Sztunyablog

2020. április 01. - Sztui

Csősztök Ökrök!

Utoljára élvezhetitek Sztúmester blogmester fantáziadús beköszönését és tirpák gondolatait a Sztunyablog felületén. A blog színvonala a béka valagától olyan messzire került, mint Lufitól az elégséges diplomamunka. Hónapok óta fel sem szagolt a magát blogcsászárnak tituláló vadparaszt a saját webhelyére, és a minap már lázadás is kitört a kommentszekcióban. A 18 éven aluli olvasóim ne folytassák az olvasást, ehhez szülői engedély szükséges! Formanyomtatványért írjatok a sztunya@gmail.com e-mail címre, és szülői aláírással, beszkennelve, majd a címre visszaküldve tudjátok folytatni a cikk olvasását! Felkavaró gondolatok következnek:

A Sztunyablog a mai naptól fogva (2020.04.01.) befejezi működésnek nem nevezhető tevékenységét. Sajnos a kezdeti színvonalat nem sikerült fenntartani, valamint a blog olvasói bázisának 50%-a is egyik naprú a másikra eltűnt (WTF Tudod ki??!). Ahogy azt sejthetitek az okok között ott szerepel a világjárvány okozta gazdasági válság, ami végleg betette a kaput a Sztunyablognak. Egyszerűen nem lehet ennyi szorgosan irkáló, lelkiismeretesen güriző munkaerőt kifizetni, amikor a bevétel egyenlő a nullával. Pont, mint a teljesítményem (Igazad van Lufi!). Na meg hogy a **csába fizessem az internetet kifelé, ha még a sporttáskámat sem tudom megszellőztetni a floorball edzés felé haladva!!

De hová tűnt Damon Hill Sztui?? Há' mi a rossebért nem tud egy k**va kommentot odaböfögni az arra áhítozó olvasótábornak Lufinak? Erre is meg van a válasz... Sztui a napjait a bajbajutottak megsegítésével tölti, és fáradhatatlanul küzd azért, hogy minden egészségügyi dolgozót mielőbb tehermentesíteni lehessen! Hogy ehhez hozzájáruljon, elhivatott célja minden háztartásba eljuttatni egy-egy kézfertőtlenítőt, ami manapság sajnos hiánycikké vált. Ezért idejét és energiáját nem kímélve, hajlandó volt a saját droglaborjában fürdőszobájában tesztelésbe fogni, ahol megszületett a csodaszer! Sztui ezután sem tétlenkedett, és addig kopogtatott a televíziók ajtajain, amíg végre élő adásban tudta árusítani a hetek-hónapok alatt kifejlesztett csodafegyverét, amit tulajdonképpen jelképes összegért vágott a vásárlók fejéhez: 

A világmegmentő tervekbe sajnos nem fér bele szívén viselt blogjának vezetése, így a Sztunyablog kapui bezárnak. A Sztunyablog majd' 8 éves működése alatt ontotta a cikkokat, szerintem elértük a 10-et is! Köszönöm az olvasók aktív hozzájárulását a kommentszekcióhoz, nélkülük a blog csak híg trágyalé lett volna. Bár igaz, ami igaz, velük sem volt sokkal több. Peace!

 

TrabiWifi, 2020. április 1.

A bejegyzés trackback címe:

https://sztunyablog.blog.hu/api/trackback/id/tr8815580580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2020.04.03. 19:40:20

Sztuikám! Ez az igazi Sztunya! Nagyon jó cikk gratulálok! Bár ilyen kíméletlen áprilisi tréfát még nem űztek velem Sztui meg kell hagyni. Valahogy a blog elejére kellett volna egy figyelmeztetés vagy valami, hogy ezt tényleg csak az erős idegzetűek nyissák meg. Ugyanis ahogy elkezdtem olvasni (ma délelőtt) finoman szólva is az arcomra fagyott a mosoly. Elsőre még a diplomás hasonlatodon se tudtam elmosolyodni se, annyira le lettem taglózva. Aztán nézem mikor írta ezt Sztui, azt látom a dátumot. Na mondom Sztui ez kész.
A kijelentésemmel meg nem felkavarni akartalak Gesztus, elnézést ha ilyen hatást váltottam ki belőled. Pusztán arra akartam felhívni a figyelmed, hogy megannyi remek cikk után nehogy már 2 havi egy 'Nám tudom'-ra legyél képes. Mert ez egyszerűen nem igaz! Itt az ékes bizonyíték Sztunya!
A karitatív tevékenységed előtt meg le a kalappal! Látod ezt pl. nem is tudtuk rólad Sztui! Mekkora már ez a kéztisztító zselé beszarás Gesztus! Remélem ezért valamiféle kitüntetésbe majd részesülsz, nagyon szép dolog Sztui. Nálam sincs kézferi itthon, de még 1-2 hetet dolgoznom kell, hogy ezt megengdhessem magamnak Sztú szó ami szó, de rajta leszek. De akkor más már bele nem fér mondjuk. De akkor is ki kell ezt próbáljam!
Na minden jót Sztui, majd még kommentozok, van mire fel! Szép munka lett!

Sztui 2020.04.05. 13:04:57

@Dr.Chester Barack Boldizsár: "Valahogy a blog elejére kellett volna egy figyelmeztetés vagy valami, hogy ezt tényleg csak az erős idegzetűek nyissák meg."

Jaaajj, hát te a blogot sem látogathatnád Luffadt! Ott a felhívás az oldal bal felső sarkában, hát olvasd má' el egyszer!!! De csodálkozom, hogy leesett az átverés, nem győztem hangsúlyozni a dátumot, mert tudtam, hogy 80 alatti IQ-s is el fogja olvasni valamiért.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2020.04.07. 16:31:45

@Sztui: Figyelj Sztunya! Valami buktatót kellett keresnem, ugyanis mindig azt vallottam, hogy egy ilyen remek szájt mint a Sztunyablog biztos túl fog engem élni. Remélem majd egy gyászjelentés is meg fog rólam jelenni ha azon lesz a sor. És mivel láttam is pár átverős dolgot a neten, úgy éreztem ez is illik a sorba, biztos átverés lesz.
Szerencsére bejött, huhhh.
De te Sztui, ezt a kéztisztítót tényleg viszik 60ezerért, nem vicceltél azzal?

Sztui 2020.04.12. 19:19:21

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Há' figyeljé' Lufi, a higéniával nem szabad viccelni!! Ez ennyit ér! Nem kevésbe fájt a kifejlesztés, 100%-os hatékonyság!!! Így is bukó a biznisz, de hát én nem is azért csinálom!! Hogy a pórnéphez is elérjen a termék, ezért még ebből a nevetséges árból is adtam egy 80%-os kedvezményt! 12-re vittük le, hogy mindenki keze tiszta legyen!!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2020.04.14. 12:07:37

@Sztui: Sztui igazán rendes vagy! Ez a leakciózás nagyon megszaladt, 12ezerért már valóban szinte ingyen van. Eszméletlen, tényleg köszönjük Sztunya!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2020.05.08. 11:40:50

Szia Gesztus! Gondoltam megkérdezem mi a helyzet a Trabiban meg a soron meg a hasonló törzshelyeiden mostanság. Szóval mi a helyzet Sztú?
A kézkrémmel való kaszálásod hatására meg rájöttem mi lehetne a következő nagy dobásod Gesztus. Nyelveket ábrázoló maszkok á'la Sztui! Nem forradalmi ötlet Geszt, mit szólsz?

Sztui 2020.07.05. 14:38:41

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Szerencsére mindig teltház van a Trabiban, így nem csődöltek be a bevételkiesés miatt, mint a Sztunyablog! Itt semmi forgalom nincs! Még az admin is csak 2 havonta válaszol a kommentokra! A Kurta Kocsmánál meg megelőzték a bajt, azt már télen ledózerolták!

Nem kell maszk, ha mindenki megvenné a fertőtlenítő gélemet!! De egyébként nem rossz ötlet, megleptél Lufi! Lehet hogy már 62-es is megvan az IQ szinted?

Dr.Chester Barack Boldizsár 2021.05.14. 15:22:03

Szia Sztui!
Sztuikám figyelj már! Egy kicsit eltűntél Sztunya ezt ugye érzed, nagyon kellemetlen ez az egész. Ne haragudj meg Sztunya, de ez nem járja. Számolj be a mindennapjaidról Sztui, biztos sok izgalmas dologról tudnál beszámolni.
Én mindjárt 2 dolgot is felhoznék Gesztus:
- Kinyitottak a kocsmák, kinyitottak a kedvenc helyeid. Illetve egy hely, a családias hangulatú Kurta Kocsma nem. Jogunk van tudni, hogy miért Sztui!
- Illetve (SZPOJLER) nem esett szó a megvakulásodról sem. Ezt kifelejteni megosztani a publikummal Gesztus teljességgel elfogadhatatlan. Hogy történt pontosan, mit láttál utoljára? Mindenre kíváncsiak vagyunk!
Na ennyi lett volna azt hiszem ide. Még a Barom Kérdések topikot is beröffentem pár perc múlva.
Üdv Sztrúman!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2021.06.01. 18:44:45

@Sztui: Kedves Mr."Túl jó vagyok, hogy válaszoljak a rajongói kérdésekre"!
Majd 5 hónap egy ***** szó nélkül. Nem érdemlem talán meg Gesztus? A legutóbbi cikkod óta eltelt 14 hónap btw.
Tudom, hogy megkapod a leveleimet, tökéletesen írom rá a címzettet. Csak egy redvás válaszra válaszra vártam Gesztus. Nagyon elcseszett dolog így semmibe venned a rajongóidat Sztunya.
Gáz vagy bratyesz, nagyon gáz!

*Eminem-Stan. Felfedezhetsz hasonlóságokat Sztunya.

Písz.

Sztui 2021.06.11. 11:40:15

@Dr.Chester Barack Boldizsár: hello!

- a Kurta Kocsmát ledózerolták, és egy lakóépület került a helyére. Sajnos ahogy a gugli is írja, ha rákeresel, hogy "Kurta Kocsma Esztergom": Végleg bezárt. Ha rákeresel a "Korencsi Kocsma Esztergom" szavakra, akkor ugyanezt a feliratot fogod megtalálni. Maradt a Sada presszó, ha arrafelé járok.

- Há' aludtam, aztán reggel mondom kinyitom má a szemem. De nem történt semmi. Mármint gondolom kinyitottam a szemem, csak nem láttam semmit. Ennyi. Gondolom megtámadott ez a koronavírus. Sunyi egy virus ez. De csak helyre fog má jönni valamikor, nem? Miért maradna így. Mindjárt megyek a 4. adag szuriért benyomatom ezt is a szemembe, jó lesz ez. Szerintem már látni fogom a Copa Americát.

Sztui 2021.06.11. 11:42:49

@Dr.Chester Barack Boldizsár: hello!

Nem fedeztem fel semmi hasonlóságot. Mire gondolsz?

Dr.Chester Barack Boldizsár 2021.06.13. 20:41:27

Na ezeket kerestem. Még ide is írok, helló Sztunya! Szétnézek a környéken, nem tudom a Korencsivel is mi lett. Hát ezeken a helyeken ittál mindig e. Sajnálom Sztui az egészet. Az optimizmusod viszont nagyon szép Sztunya! Remélem visszatér a látásod, ha ez így lenne a Copáig akkor az mindjárt esedékes is. Szurkolok Sztui! Csepegtethetnél némi elhivatottságot Tudod Ki-be is, ő egy kis lábtörés hatására inkább nem áll fel. Üzenj neki valamit hátha kap egy számítógépet az orvosaitól, azt bepötyögi a Sztunyablogot! Ha pedig lenne felesleges oltási igazolványod a sorozatos vakcináztatások után adhatnál kölcsön.
A 2021.06.11. 11:42:49-es kommentodra. Köszönöm a kérdést Sztunya! Nem tudom. Talán néhány sort az eredeti angol szövegből átvettem és lefordítottam? Feleslegesnek tűnően írogattam itt hónapok óta mint a klipben? Érted. Na mindegy Sztunya, te még épp időben jelentkeztél, mielőtt autóba pattantam volna. Köszi!

Sztui 2021.06.15. 08:37:36

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Akkor ezért nem vettem észre hasonlóságot. Nem szundanézül íródott, nem értettem belőle lósz@rt sem.
süti beállítások módosítása