Egy kemény csávó mindennapjai

Sztunyablog

Há' tényleg ekkora barom vagy!? - Barom Kérdések válogatás

2019. június 16. - Sztui

Császtok lószar arcúak!

..vagy ez a megszólítás még tőlem is durva vót? Nem baj, remélem nem sértődik meg egy lókaki képű olvasóm sem.

Szóval újra értékes tartalommal jelentkezem. Megláttam, hogy a Barom Kérdések rovat egy nagyon kerek évfordulóhoz érkezett, ugyanis pontosan ma 2,40273972603 évvel, azaz 877 nappal ezelőtt indítottam el azt a rovatot, amire ha rákattintok, már tudom, hogy Lufi garantáltan fel fog bosszantani a baromságaival. Hát hogy máshogy ünnepeljük meg ezt a szép kerek számot mint egy Barom Kérdések toplistával?? Mivel a Puffadt arcú kisajátítta ezt a topikot (más is írhat, ne legyetek má' szégyellősek, lószarosok!), ezért most következik az az 5 kérdés a Dokitól, ami leginkább kiverte Sztuinál a biztosítékot.

ÖTÖDIK:

Nem ez a legbarmabb kérdése a Luffadtnak, de hát egyszerűen nem tudta felfogni, hogy nem csipázom a HFL-es témát. Ja, ugyanis egyszer már lekoptattam előtte, amikor erről érdeklődött, és ekkor még valamiért nem tartottam olyan idiótának a doktor urat, ezért azt gondoltam, hogy ezentúl biztos nem lesz hasonló kérdés a rovatban....

...tévedtem. És nem csak egyszer kellett csalódnom:

NEGYEDIK:  

Hát most mondjátok meg.... Nem barom az ilyen?

Jöjjenek a dobogósok...

HARMADIK:

Az ominózus Twixes kérdés. Há' fordítsad már elfelé azt a csokit Lufi, és akkor má' nem is felső meg alsó lesz! Mondjuk barom kérdésnek megteszi, ez tényleg egy barom téma!

MÁSODIK:

"Sztui lump vagy?" Te barom.... A hab a tortán a következő kommentje volt, amiben leírja, hogy nem is tudja mi az a lump. Idézem: "Az igazság az, hogy pontosan én sem tudom mi az s lum Gesztus, de az italhoz lehet köze."

Há' kiderült, hogy rohadtul nem az italhoz van köze. Kicsapongó/mulatós a szó jelentése. Ebből egyébként mindenki rájöhett, hogy Sztúmester egy lump. Ezt legalább eltalálta.

ELSŐ:

Tudja a farpofám, hogy mikor forrtam ki. Lehet, hogy csak holnap fogok, tudja a franc! A barom kérdések mintapéldánya ez!

Szóval ezt választottam Lufi legbarmabb kérdésének, a komment szekcióba jöhetnek a kedvencek mindenkitől. 

Még azért megosztanék egy kérdést, ami nem tudom, hogy barom kérdésnek számít-e, de olyan hosszú, hogy amikor megláttam, rögtön elillant az életkedvem. Első ránézésre úgy tűnt, hogy nagy kutatómunkát fog igényelni a a megválaszolása, ezért pár napig inkább el se olvastam. Egyébként most se olvastam el, így nem tudom mirű' lehet szó benne, de há' ez nem az olvasó szakkör, hanem a sztunyablog!

+1:

Ennyi voltam mára, remélem ezzel a cikkal végre más is elfog kezdeni írogatni a Barom Kérdések közé, vagy legalább a Lufi ababhagyja az irogatást! Na de gondolom ezekre kevesebb az esély, mint Lufi második diplomájára, szóval inkább nem is reménykedem. 

A cikk mentes időszak után, nyáron biztosan hemzsegni fognak a cikkok a sztunyablogon, olyannyira, hogy 1 darab cikk még biztos íródni fog augusztus 31-ig! Igán, jól olvassátok 2,5 hónapon belül két cikk jelenik meg majd a blogon! Beszarás, mi? Szóval midnenki legyen résen!

Csősztök!

A bejegyzés trackback címe:

https://sztunyablog.blog.hu/api/trackback/id/tr314895418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2019.06.28. 16:23:56

Helló Sztui!
Itt vagyok természetesen, és írok is ehhez a jó kis cikkhoz. Szégyenszemre jócskán a cikk kiadása után csak, de Sztuikám az olvasó kollegákat gondoltam csak megvárom már, kinek mi a kedvenc. Persze a szokásos gratulációm jogtalanul maradt el, nagyon jó kis cikk lett Geda!
Jól sejtem, hogy a kérdéseim fő témakörei a mulatós zene, és a HFL körül mozog? Mégiscsak átnézted a kommentokat Sztui. Ez hogy érint téged személy szerint? Mit kéne esetlegesen változtatni?
Köszi Sztui, és üdv!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2019.09.13. 17:09:09

Na Sztui, lássuk mirű' maradtam le. Most végre volt időm leülni a laptophoz. Lássuk. Nem találok semmi újat Sztuikám.
Gondolj bele Sztui, egész Székesfehérvárnak elhíresztelte Tudod Ki, hogy lesz cikk nyáron erre nem sikerájt. Nem baj Sztui, az én hibám is. Sőt ez az én hibám, hiszen ezt a cikkot se sikerült körüljárni, pedig van benne tartalom.
Tehát kérném az olvasókat, hogy rám jöjjön a népharag, ne Sztuira! Mondjuk az tény, hogy először másra akartam bízni a stafétát, mondjuk a kedvenc választást illetően, de túlzásba estem a várakozással.
Ezt a kommentot egy bocsánatkérésnek, és egy visszatérés jelzésének szánom Sztui feléd, a következő komimban a cikkal szoros kapcsolatban fogok írni.
Te Sztui! Azért a 06.28-ai kérdésem az ott árválkodik így visszanézve. Nincs igazam?
Hali Sztui!

Sztui 2019.09.15. 20:46:45

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Há' nekem az íméljeimmel van ugyanez a gondom Lufi! Semmi változás!!!
De még semmirű' nem maradtam le. Azt hiszem, hogy szept. 23-ig vagy meddig van hivatalosan nyár! Még van több mint 1 hetem lebzselni a Trabiban!

Sztui 2019.09.15. 20:50:02

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Ja, erre nem válaszoltam, mert felesleges szópazarlás!!!

"Jól sejtem, hogy a kérdéseim fő témakörei a mulatós zene, és a HFL körül mozog?"
- Igán, másról se dumálsz!!! Lehet, hogy azért mert több témát nem tud befogadni az agykapacitásod!

"Ez hogy érint téged személy szerint? Mit kéne esetlegesen változtatni?"
- Bosszant! Esetleg talán gondolkozhatnál többet egy kérdésfeltevés előtt! Kérdezd meg magadtól, mielőtt ráklikkolnál a "Komment küldése" gombra, hogy: "Ez vajon fel fogja bosszantani Sztúment?"

Dr.Chester Barack Boldizsár 2019.09.28. 11:28:44

@Sztui: Igen Sztunya, még tart a nyár! Vagy tévednék? Na mindegy, mindenesetre nem akarlak FUSZtrálni, biztos dolgozol az új cikk(ek)en.
Végső soron pedig még mindig nem sikerült a felhívásodnak eleget tenni, miszerint jöhetnek ide komiba a kedvencek.
Bírtam azt amikor furcsálltad, hogy már 5 napja nem kommentolok. Nagyon lelkesnek tűntél Sztui. De ez nem kérdés.
Érdekes, hogy a Pepsi 2017-ben 58%-ot csinált a Coca Colával szemben, idén pedig 56-ot. Ezt is egy korábbi kérdésemből tudhattam most meg.
Tetszett a "mesterhármasos" kérdésem, amit most még ki is tudnék egészíteni a 2018.09.30-ai állapothoz képest, hiszen a Muzsika TV-nek köszönhetően megismertem a Felvidéki Mesterhármast is (Felvidéki Mulatós Sanci, Judith, Vivien).
Nosztalgiával töltenek el úgy ánblokk a Sláger Tv-s kérdéseim, hiszen itt már nem fogható a csatorna. Nagy sajnálatomra. Tehát ezeket a kérdéseket különösen elérzékenyítő olvasni Sztúman.
De ha egy konkrét kedvencet kéne mondanom Sztui a Barom kérdések kérdései közül, azt mondanám, hogy a következő!
DRCBB voltam, béke!

Dr.Chester Barack Boldizsár 2019.10.20. 14:57:56

Sztui lehet elromlott a laptopom. Egyszerűen nem hozza be az új cikkot. De a válaszokat se tölti be a Barom Kérdések rovatban feltett kérdéseimre. Pedig Ctrl+F5-öt is nyomtam. De így se.
Sztui mi a nagy helyzet veled?

Sztui 2019.10.27. 16:41:47

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Sámmi. Nem tudom mirű' írják. Van egy cikk, ami félig kész van, de egyszerűen megrekedt az iromány! Szerintem kidobom a kukába! Vagy várom hogy új lendületet kapjon a dolog. Esetleg azt, hogy rekessze be valaki a sztunyablogot, mert úgyse nézi a kutya se!

Lehet hogy kirakom a félkész cikkot, hátha úgyis jóu lesz.

Dr.Chester Barack Boldizsár 2019.10.27. 17:41:32

@Sztui: De én igenis nézem. Azt hittem te nem nézed, te lennél a "kutya", Sztui? Egyébként üdv újra itt!
Szurkolunk Sztui, nem kell itt stresszelni. Nem szeretnénk újra átkozni, gyászolni Gesztus, ne tedd ezt velünk! Elég volt egyszer!

Sztui 2019.10.27. 18:37:58

@Dr.Chester Barack Boldizsár: Nyugi Lufi. Jönni fog még egy átkozzunk, gyászoljunk 2.0 cikk is! Az alatt majd lehet búcsúzkodni ettől a szarkupactól!
süti beállítások módosítása